CHP: Saray sosyetesinin keyfi yerinde

CHP: Saray sosyetesinin keyfi yerinde

4.02.2022 11:44:09

CHP ülke genelinde daha önce iktidara  “128 Milyar Dolar nerede?” ve 3600 Ek gösterge vaadini sorduktan sonra bu kez hayat pahalılığını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin giderleri üzerinden gündeme taşıdı.

CHP,  bu defa da, ülke genelinde örgütleri ile başlattığı eylem dalgasında, artan pahalılık karşısında vatandaşın isyanını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin giderlerine dikkat çekerek gündeme taşıdı. Parti merkezlerine asılan afişler ile daha önce “128 Milyar Dolar nerede?” diyen ve iktidara söz verdiği  “3600 ek gösterge”nin hayata geçirilmemesinin hesabını soran CHP, son olarak vatandaşın artan pahalılıkla mücadele ettiği dönemde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin giderlerini gündeme taşıdı.

CHP Silivri İlçe Merkezine asılan afişte, “1150 odalı Sarayın günlük harcaması 10 milyon liraya yakın. Günlük elektrik gideri 100 bin liraya yakın. Koruma ordusunun günlük gideri 870 bin. Yazlık, kışlık ve uçan sarayları var. Ne elektrik kesintisi ne fatura derdi... Saray sosyetesinin keyfi yerinde!” mesajı verildi.

YORUM YAP