KÜLTÜR SANAT

Diğer

    Aralık Ayı Kültür Sanat programı belli oldu

    Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin aralık ayı programı kapsamında; sergiler, söyleşiler, müze gezileri, doğa yürüyüşü etkinliği, boğaz turu gezileri, atölye çalışmaları, müzik dinletileri, sinema ve belgesel gösterimleri, imza günleri, engelliler günü etkinliği, çalıştaylar, Şeb-i Ârûs Etkinliği, yeni yıl etkinliği, yeni yıl alışverişi, yetişkin tiyatroları ve çocuk tiyatroları, Silivrili sanatseverlerle buluşuyor.

    24 Kasım Öğretmenler Gününe özel konser

    Silivri Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel konser sunuldu.

    Silivri’de sanat ve edebiyat buluşması

    Silivri Belediyesi ve Silivri Sanat Platformu iş birliğinde sanat ve edebiyatın buluştuğu, ülkemiz ve yurt dışından katılımcıların olduğu bir etkinlik açılışı yapıldı.

    'İstanbul’un Trakya Kapısı Silivri' yayımlandı

    Silivri için hazırlanan en kapsamlı eserin sahibi Dr.Cemal Kozanoğlu’nun ardından oğlu Kemal Kozanoğlu, babasının yazdıklarını tamamlayan bir eser ile yayın dünyasına merhaba dedi.

    Ata’mızın sevdiği şarkıları seslendirdiler

    Önder Yılmaz Sahnesi’nde düzenlenen Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlen konserde Ata’mızın sevdiği şarkılar seslendirildi.

    Güzel Sanatlar Akademisi’nde dersler devam ediyor

    Güzel Sanatlar Akademisi’nde Tiyatro, Yaratıcı Drama, Bağlama, Piyano, Şan Dersleri devam ediyor.

    Kasım Ayı Kültür Sanat Programı belli oldu

    Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin kasım ayı programı kapsamında; sergiler, fuarlar, söyleşiler, müze gezileri, doğa yürüyüşü gezileri, boğaz turu gezileri, atölye çalışmaları, müzik dinletileri, sinema gösterimleri, baloncuk gösterileri, şiir dinletileri, yetişkin tiyatroları ve çocuk tiyatroları Silivrili sanatseverlerle buluşuyor.

    Resim Kursu Porselen Boyama Workshop etkinliği

    Halk Eğitimi Merkezi Sanat ve Tasarım öğretmeni Emel Köleoğlu koordinesinde, Resim Kursu Porselen Boyama Workshop etkinliği düzenlendi.

    Cumhuriyet’imizin 100.yılında 100 resim sergilendi

    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla “100.Yılda 100 Resim' sergisi açıldı.