KÜLTÜR SANAT

Diğer

    Ocak Ayı Kültür Sanat Programı belli oldu

    Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin ocak ayı programı kapsamında; sergiler, müze gezileri, atölye çalışmaları, söyleşiler, imza günleri, buz pisti etkinliği, yetişkin tiyatroları ve çocuk tiyatroları, Silivrili sanatseverlerle buluşuyor.

    Silivri’de Pîrî Mehmed Paşa Çalıştayı düzenlenecek

    Silivri Belediyesi, Nişantaşı Üniversitesi ve Silivri Kent Konseyi iş birliğiyle “Silivri Tarihi İçinde Pîrî Mehmed Paşa Çalıştayı” düzenlenecek. 23 Aralık 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek çalıştayda alanında uzman isimler yer alacak.

    Yeni Yıl Alışveriş Şenliği başladı

    Kadın Emeğini Destekleme Projesi kapsamında düzenlenen Yeni Yıl Alışveriş Şenliği, Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde başladı.

    Silivri Yöresi Halk Oyunları’nın 50. yılı kutlandı

    Silivri Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen programla Silivri Yöresi Halk Oyunları’nın 50. yılı kutlandı.

    Silivri Belediyesi tarihi ve kültürel miraslarına sahip çıkıyor

    Silivri Belediyesi ve İstanbul Valiliği iş birliğiyle gerçekleştirilen restorasyon ve restitüsyon projesi kapsamında Fatih Mahallesi Hünkârı Şerif Camii ve sarnıç alanındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

    Ebru Sanatı Atölyesi büyük ilgi gördü

    Silivri Belediyesi tarafından Esnaf Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen Ebru Sanatı Atölyesi büyük ilgi gördü.

    Başkan Yılmaz: Kendi kültürümüze sahip çıkarak daha güçlü olacağız

    Silivri Belediyesi Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi için açılış töreni düzenlendi. Törene Türkan Şoray, Şemsi İnkaya, Suzan Aksu, Hilmi Taşdemir gibi Yeşilçam’ın efsane isimleri katıldı. Açılışta konuşan Başkan Yılmaz, “Tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla İstanbul’un en güzel ilçesi olan Silivri’mizi vatandaşlarımız için daha güzel ve daha yaşanabilir hale getiriyoruz.” dedi.

    Aralık Ayı Kültür Sanat programı belli oldu

    Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin aralık ayı programı kapsamında; sergiler, söyleşiler, müze gezileri, doğa yürüyüşü etkinliği, boğaz turu gezileri, atölye çalışmaları, müzik dinletileri, sinema ve belgesel gösterimleri, imza günleri, engelliler günü etkinliği, çalıştaylar, Şeb-i Ârûs Etkinliği, yeni yıl etkinliği, yeni yıl alışverişi, yetişkin tiyatroları ve çocuk tiyatroları, Silivrili sanatseverlerle buluşuyor.

    24 Kasım Öğretmenler Gününe özel konser

    Silivri Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel konser sunuldu.