CHP’den “Ek Gösterge” atağı

CHP’den “Ek Gösterge” atağı

30.09.2021 13:31:41

CHP örgütsel eylemlerinin bir yenisini “Memur hakkını alacak” etiketi ile 3600 ek gösterge üzerinden başlattı. Silivri İlçe Örgütü de eyleme desteğini sundu.

CHP'den sosyal medyada "3600 ek gösterge" eylemi. 30 Eylül itibariyle parti genel merkezi ve 81 il başkanlığında yapılacak ortak basın açıklamaları ile ana muhalefet eylemini sürdürecek. CHP Silivri de partisinin eylemine destek vererek konuya ilişkin bez afişi ilçe merkezine astı.

CHP, bu kez de; devlet memurlarının aylık ücretlerinin, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde önemli yere sahip olan "3600 ek gösterge" için harekete geçti. CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sık sık gündeme getirdiği gösterge için parti örgütü ile ortak eylem başlatıldı. CHP “Memur hakkını alacak” etiket eşliğinde, iktidara, "3600 ek göstergenin verilmesi" çağrısını yöneltti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 9 Eylül'de CHP PM toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, memurlara verdiği sözü tutmayan iktidarı kastederek, "3600 ek göstergeyi onlardan söke söke alacağım" ifadesini kullanmıştı.

 

YORUM YAP