Engin Akın

Ali Düşmez başkanım pamuklar bitti!

İASKF'nin büyük bir şölenle sezon başı hayata sağlıkçılara hediye edilen sağlık çantalarının içindeki pamuklar bitti.

Şimdi biz ne yapacağız?
Kocaman reklamlarla okunmayan gazete ve internet sitelerinde parası ödenerek haberi yapılan ve şimdilerde ise büyük bir fiyasko olan tüm İstanbul statlarının sağlıkçıları isyan bayrağını açmak üzere.

Bilmem kaç küsür saat hızlandırılmış kurs gören çakma sağlıkçılardan beyin ameliyatı bekleyen İSKF başkanımız Ali Düşmez kimse senin kadar akıl tutulması yaşatmıyor.

İş yapmakta aciz kalan Ali Düşmez, spor camiasının akıl tutulmasına bir cevabı olacaktır.
Ne diyordu İASKF patronu Ali Düşmez, “Sahalarda artık sağlık sorunları kalmayacak...” Kendi sitelerinde yayınladıkları haberde kendi kendilerini yalanlayarak sınıfta kalma rekorlarına imza atan Düşmez ve ekibi elinizi vicdanınıza koyun.

Bu işin de cılkını çıkardınız. Aklımda deli bir soru daha var. Bilenler bilir yılbaşı gecesi bir kaza yaşanmıştı. Federasyona ait lüks bir araçla gecenin bir yarısı kaza yapan Ali Düşmez bu kazayı ucuz atlatmıştı. Aklıma takılan ise bu kazada ilk yardımı yapan isimlerin kendi kursiyerleninin olmasını ister miydi başkanımız? Verilmiş sadakası varmış başkanımızın büyük geçmiş olsun kendisine…

Ali Düşmez spor camiası ile sanki alay edercesine takındığı o saçma tutuma aynen devam etmekte. İASKF tarafından birkaç saatlik ders verdikleri sağlıkçının yetersizlikleri gözler önüne ve sıkıntılar gerçekten büyük.

Maç başına 30 TL ödenek alan çakma sağlıkçılar bu paranın yetersizliğinden şikayet etmeye başladılar bile.

Yine maç başlarına aldıkları bu 30 TL bile çantalarında biten pamuk ve soğutucu almaya yetmiyor. Her geçen hafta maça giden sağlıkçı sayısında düşüş gözlenmekte. Bu iş biraz sarpa sarıyor ve Ali Düşmez'in başına çorap örecek gibi.

Birilerinin bir şeyler yapması şart o birileri de bizler değiliz yani.
Bizler gözlemlediklerimizi uyarı şeklinde kaleme alır, gereğini ise ilgili amirler yerine getirir. Gönülleri isterse tabii.

YORUM YAP