Engin Akın

Yine sınıfta kaldın be Ali Başkanım...

Gerçekleşen olağan genel kurulun ardından birbiri ardına yaptığı basın toplantı ve açıklamalarında her daim sağlık konusunda büyük yatırımlar yaptığı belirtenler yine sınıfta kaldınız.

Önceki gün resmi bir maç esnasında hayatını kaybeden Silivrili bir büyüğümüz Turgut Şen hocamız. Mevla’m rahmetini esirgemesin, mekânı cennet olsun.

Turgut Şen hocamız ile oldukça sıkıntılı bir dönem geçirmiştik. Ben onun dilinden anlıyordum o da benim. Tam birbirimize zeytin dalı uzakmışken olmadı be hocam erken terk ettin bizi.

Hafta sonu Silivri Stadı’nda saat 11.00’da Selimpaşa - Ç.İhsaniye U-15 maçı vardı ve burada görevi başındaydı hocam. Müsabaka biter bitmez hemen A takımın maçı için yola koyuldu. A takımın maçında da yine saha içindeydi ve kalbi bunca heyecana dayanamadı. Mekânı cennet olsun.

Sağlık konusunda devrim yaptığını iddia eden İASKF Ali Düşmez ve yönetimi; daha kaç kişi vefat edecek saha içinde?

Turgut Şen hocamızın saha içindeki vefatı ne ilktir ne de son. Maça beş dakika geç geldiği için hakem ve bir takım masrafların zorla tahsil edildiği bir sistemde inanıyorum ki tüm kulüplerin saha içinde sağlıkçı bulundurulması için yıllık 50 TL gibi bir bütçe ayrıca ödeyebilirler. Şahsi görüşüm sahada sağlıkçıyı göremeyen hiçbir kulüp maça başlamasın. Artık sahalarımızda hiçbir hocamız ve futbolcumuz ölmesin. Birileri artık bunu görsün ve sırça köşklerinden sahalara insin...

Sırça köşklerinde bakanlarla foto çektirenler neredesiniz? Bu yaşanan olay ile ilgili tek bir satırız olmadı.

Ne oldu bizim kulüplerin sağlıkçıları?
Bakan söz vermemiş miydi sağlık konusunda?
Giden gittiği ile kalıyor, geride kalanlara bir cevabınız var mı Ali başkanım?
Herkese ama herkese spor yaptırmanın bedeli bu olsa gerek, emeğini vaktini ver sonra öl!
Ya Ali Başkanım daha kaç spor aşığı sahalarda veda edecek hayatlarına?

Her geçen gün birbirimize uzak kalıyoruz. Hayatımıza sevenlerimize, sevdiklerimize. Spor için tüm vaktini harcayanlar ailelerinden uzak kalarak hayatlarını sonlandırıyor.

Ali Düşmez ve ekip arkadaşları, beni seversiniz veya sevmezsiniz lakin bir an evvel ivedilikle bu sorunu çözerseniz ben bile size oy veririm. Yetersi statlarımızdaki sağlıkçı sorununu kökten çözünüz.

Sizi desteklemeyişim kişisel bir sorun değil bunu anlamanızı isterim. Olayı kişiselleştirmiş olsam inanın ki durumumuz çok farklı olurdu.

Siz ve sizin gibi yetki erki olanların konuya daha duyarlı olmasınızdır. Bu yaşananlar ne ilk ne de son olacaktır elinizi taşın altına koymadığınız sürece. Bir çıkışı vardır elbet, bir çözümü.

Konu ile ilgileneceğiz hakkında şüphem olmasın isterim.

YORUM YAP