Engin Akın

Volkan Yılmaz’dan ricamdır

Her geçen gün Silivri'de yapılan sportif yatırımların haberini yapmaktayız. Durum öyle bir boyuta geldi ki diğer ilçelerin kıskandığı bir konumdayız.

Aslında kıskanılmak iyidir doğru işlere imza atıldığının, ilçenin önemini ve değerinin göstergesidir.
Belki çok oluyoruz aman olsun.
Fena halde nazara geleceğiz de kıskananlar çatlasın.
Volkan Yılmaz ilçeye kazandırmaya devam ediyor ve SPOR ADASI için makineler çalışmaya başladı.
Eeee şimdi Volkan Yılmaz'dan daha ne isteyelim de olsun?
Bünye alışmışken söz verilip yapılmayan hizmetlere.... Bu kadar kısa zamanda söz verilip de yapılan spor tesisini bünye kaldırmıyor gerçekten.
Verilen sözlerin yerine getirildiği bir ilçede yaşıyor olmak gurur verici. Şimdi ise var olan DEVASA projeye minik eklemeleri talep edecek yüzümüz de olsun yani.
Silivrispor'un kullandığı tesislerin hemen ön sağ çaprazına yapılacak 90x60 ebatlarındaki sahanın ölçüleri ile oynamak mümkün olur mu Volkan Başkanım?
Var olan projedeki basketbol sahaları kaydırılıp 90x60 ebatlarındaki sahayı büyütüp tamamen Silivrispor A takımının kullanımı için açılabilse. Hatta burada Silivrispor tüm resmi maçlarını oynayabilse.
İlçenin diğer tüm kulüpleri de rahatça Müjdat Gürsu'yu kullansa, Silivrispor idmanının bitmesini beklemese.
Resmi maç trafiğinde Silivrispor'un iç saha maçının olduğu günlerde hiç bir kulübün maçı verilmiyor Müjdat Gürsu'da işte bu maç trafiğini de hafifletmiş oluruz.
İsteklerimizi sürdürebiliriz... SPOR ADASI projesi kapsamında yapılacak sahayı doğal çim yapalım. İstanbul'un tek doğal çimde oynayan 3. Lig takımı olalım.
Volkan Başkan ilkleri sever, biz de onu.
Çok şey istemiyoruz aslında.
Yapılabilecek, oluru olan ve tarihe geçecek bir yatırım.
Dedim ya Başkandan ricamdır.
Biz talepkar olalım...
O yapmaya hazır zaten…

  1. Sebahattin Osmanoğlu Sebahattin Osmanoğlu

    TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM Defalarca ricadan sonra, Gümüşyaka Merkez mah. Çanakkale caddesinde Yol üst yapı çalışmalarına bugün başlandığını gördüm. İnşallah en kısa zamanda Şeyh Edebali caddesinde de çalışma olur.TEŞEKKÜRLER...

YORUM YAP