XXXXX

Türk Alman Üniversitesi Beykoz'A Mı Kaydı?


Türk-Alman Üniversitesi’nin Beykoz’da yapılacağı ile ilgili bilgiler ulusal ve bölgesel yerel basınında sıklıkla yer almakta. Hatırlanacağı üzere Silivri Belediyesi Gümüşyaka’da yer ve eski belde belediye hizmet binasını bu amaç için tahsis etmiş, bu çerçevede oluşacak işbirliği ile ilgili protokol de taraflarca imza altına alınmıştı.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sıklıkla bölgemize gelmek isteyen üniversitelerin hükümet baskısı altında olduğunu vurgulamakta. Baskıların ne denli sonuç verdiği henüz belli değil ama bazı karar süreçlerinin Başbakanın ağzından çıkacak iki cümleyle nasıl kesin değişimlere uğrayabileceği değişebildiği bilinen bir durum. Gelişmelerin netlik kazanmasıyla umarım dördün biri elden gitti demek zorunda kalmayız.

SİLİVRİ VERGİ DAİRESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
Silivri Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne Malatya, Beydağı Vergi Dairesi Müdür Yardımcılarından Mehmet Orhan getirildi. Remzi Üver, Avcılar Vergi Dairesi’nde görevlendirildi. Malatya, Beydağı Vergi Dairesi Müdür Yardımcılarından Mehmet Orhan, Silivri Vergi Dairesi’nin yeni müdürü. Bir yıla yakın süredir Silivri Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini yürüten Remzi Üver ise Avcılar Vergi Dairesi Taktir Komisyon Başkanı olarak görevlendirildi.
Üver ve Silivri Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Orhan’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
Silivri Vergi Dairesi’ne de Müdür dayanmıyor son dönemde!

ZİRAAT ODASININ YENİ BAŞKANI AYGÖREN ATINÇ
Rıdvan Gümüşoğlu’nun vefatı sonrasında boşalan Ziraat Odası Başkanlık koltuğuna geçecek ismi 7 kişilik oda yönetimi, 4’de 3’le kendi aralarında belirledi. Aralık’ta yapılacak kongreye kadar odanın yeni başkanı Aygören Atınç. 25 yıl kooperatif başkanlığı tecrübesi bulunan Aygören’e yeni görevi hayırlı olsun!

MUTLU SENELER
Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen’in doğum günü bugün. Yeni yaşını kutluyor başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum.

ALT GEÇİT SİNYALİZASYON BEKLİYOR
Silivri Merkez ile Konutlar Bölgesi’ni birbirine bağlayan alt geçidin çift yönlü trafiğe açılması için şart koşulan sinyalizasyon sürecinin gerçekleşmesi bekleniyor. Mart Meclisi’nde AKP İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın istediği 3 haftalık sürenin bittiğini hatırlatan vatandaşlar, çalışmanın bir an önce yapılmasını talep ediyor.
Bu arada şehir içindeki trafik sinyalizasyonu bir türlü düzene giremedi.

CHP’Lİ GENÇLERDEN ANLAMLI ÇALIŞMA
CHP Gençlik Kolları, selden mağdur olan bölgelerdeki okullara verilmek üzere bir kitap kampanyası başlattı. Kütüphanenizden ayırabildikleriniz veya farklı yollarla temin edebileceklerinizi CHP’ye ulaştırabilirsiniz. Konuyla ilgili 727 21 20 nolu telefondan daha geniş bilgi alabilirsiniz. CHP’li gençleri duyarlılıkları ve çalışkanlıkları için kutluyorum.

: )
Silivri siyasetinin zarif hanımefendisi İnci Aydar, geçirdiği küçük operasyonun ardından evinde istirahata çekildi. Sakın beni zorlamayın İnci Ablamın estetik ameliyatı yaptırdığını benden öğrenemezsiniz. Biz kendisine ‘abla’ diyerek yıllar geçirdik. Yakında o bize ‘abi’ demek zorunda kalacak. Biz yaşlanıyoruz o gençleşiyor. Bu doğal yollarla mümkün mü?!
Şaka, şaka valla şaka! Fıtık ameliyatı geçirdi kendisi. Bu şakadan sonra benim de bir sağlık müdahalesine ihtiyacım olacak kesin!
İnci Aydar’a tekrar geçmiş olsun diyorum.

YORUM YAP