XXXXX

Şükür, Silivrilileri Fethetti

Futbol dünyasının starı, Ak Parti 3. Bölge milletvekili adayı olarak geldiği Silivri’yi tam anlamıyla fethetti. Partili, partisiz herkesin takdirini kazanmayı başaran Şükür, siyaseten ne kadar doğru bir tercih olduğu konusunda kuşkuya yer bırakmadı.
Karakaş, Hakan Şükür’ü Silivri’ye davet ederek çok doğru bir adım attı. Cumartesi günü geçtiği her sokaktan Şükür alkışlarla karşılandı. Yapıcı tavrı ve alçak gönüllüğü ile Silivri’de hoş bir esinti yarattı. İlk defa bir milletvekili adayı bu denli sıcak ve ilgiyle karşılandı Silivri’de…

1 MAYIS’A SİLİVRİ’DEN EN
KAPSAMLI VE KALABALIK
KATILIM
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, ÖDP, Eğitim Sen, Eğitim İş, CHP, DİSK Genel İş, Birleşik Kamu Sen dün Silivri’den birlikte hareket ederek, Taksim’de 1 Mayıs İşçi Bayramı’na katıldı. İlk defa Silivri’den bu kadar kapsamlı ve kalabalık bir katılım sağlandı. Seçim atmosferinin yanı sıra Taksim kutlamaları için verilen iznin de etkili olduğu konuşuldu. Kısıtlama ve yasaklardan uzak, işçiler bayramlarını gönüllerince kutlamak için Taksim’deydi.

CHP KENDİNE ÇEKİ
DÜZEN Mİ VERDİ?
Perşembe günü genel başkan yardımcıları ve aynı zamanda 3. Bölge Milletvekillerini beklentilere karşılık verecek şekilde karşılayamayan CHP’de hafta sonunda ilk kez dört koldan ciddi bir hareketlilik kaydedildi. Hafta sonu ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile sıkıca desteklenen etkinliklerde partili belediye başkanı da üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını hissettirdi.
Özellikle son dönemde İlknur Sönmez’in seçim çalışmalarına sunduğu destek dikkat çekmekte. Milletvekili aday adaylığı sürecinde dahi bu denli etkin olarak görmediğimiz Sönmez, herhangi bir beklentisi olmadan parti çalışmalarına verdiği destek ile takdir topluyor.
Göstermelik olarak parti çalışmalarında yer alan örgütün önde gelen isimleri bilmeli ki gönülsüz destekleri son derece bariz hissediliyor. Sırf yarın öbür gün bir takım görev taleplerine referans oluştursun diye yapılan hareketlerin samimiyetten ne denli uzak olduğunu halk hissediyor.

MECLİS BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi Mayıs oturumlarının ilki bugün saat 14.30’da Özcan Işıklar başkanlığında gerçekleştirilecek. Gündemde komisyon seçimleri, plan tadilatları, tahsis gibi konular yer alıyor.

Devamı 02 Mayıs 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP