Engin Akın

Silivrispor’a sıcak para lazım

Taylan Güraslan yönetimini ister destekleyin ister desteklemeyin, bu saatten sonra değişen bir şey olmayacaktır. Adam demokratik bir ortamda Silivrispor Başkanlığını aldı kollarını sıvadı.

Hafta sonundan şu ana kadar nereye ne kadar para ödediğini tahmin edebiliyorum. Daha seçilmesinin ilk günü 50 bin TL'lik bir yapılandırma taksiti kendisine hoş geldin dedi.

Hoş geldin diyen ilk borçlar olunca geleceğe de parlak bakamıyor insan. Daha önünde yapılacak ol kadar ödeme var ki şimdiden kara kara düşündüklerini tahmin edebilirim.

Öyle ya bunca ödemenin birbiri ardına gelmesi can sıkabilir. Bekleyen ödemeler ve bunlarla birlikte de kapıda bekleyen oyuncu taksitleri, sigortalar, üç öğün yemek de bir adım arkada bekleyenlerden.

Yeni sezonun ilk düdüğünün çalmasına iki ay var. İlk düdükle birlikte yine kapı ardında bekleyen ödemeler falan derken sıkıntılı bir süreç yine bizlerin olacaktır.

Borç yiğidin kamçısıdır derler!

Borç benim borcumsa eğer kamçıyı kendim vururum da borç eski yönetimlerden birikenler olunca inanın insanın ödeyesi gelmez.

Taylan Güraslan ve yönetiminin acil sıcak paraya ihtiyacı var. O kadar acil ki bu bizim sezonumuzu bile etkileyebilir.

Yönetimindeki isimler bu ivediliği çözmekte ilk etapta zorlanmazlar belki ama ilerleyen haftalarda artan borç yükünün altında onlarda kayış atabilir.

Ortada hazır bir takım yok.

Ortada anlaşılmış bir hoca yok.

Ortada sezon planlaması yok.

Bekleyen yoklar da can sıkacaktır.

Takım kurulabilir, yeni hoca gelebilir, sezon planlaması yapılabilir ama bunların hepsi sıcak parayla döner.

Sıcak paran varsa 200 binlik oyuncuyu 100 bine bitirebilirsin yoksa 200'de kalırsın. Aynı durum tüm kadro için geçerlidir. Canlıyı yatırdığında 150 bin olan sezonluk malzeme senetle 250 bin olabiliyor.

Bu yönetime destek lazım.

Bu destek lafta olmamalı, vaatler verilmemeli. Konuşmaya kaldıysa işimiz ağzı olan herkes konuşabiliyor.

Volkan Yılmaz, Hüseyin Turan, Bora Balcıoğlu, Metin Karakaş, Nuray Koçer, Melih Yıldız, Zafer Yalçın, Temel Aslan, Akgün Duru, kongre bitti iş bitti olmamalı. Kazanan liste her zaman desteklenmeli.

Bu destek lafla olmaz pamuk eller cebe. Lafla peynir gemisinin yürümediğini çok kereler gördük icraat yazım bize.

İşte bize o icraatı yapacak, yapabilecek siyasiler lazım. Yoksa gerisi hikaye…

YORUM YAP