Engin Akın

Silivri’de forvet hattı gençlere emanet

Tatil falan derken kafayı boşaltıp, bedeni dinlendirip geldik köyümüze. Sayılı gün gerçekten çok hızlı geçiyor. İnsan bitsin istemiyor ama durum cebe fena darbe vurmuyor da değil hani. Baktık cepteki azalıyor anında kesin dönüş kararı ile yollara gerisin geriye koyuluyorsun.

İlginç aslında bütün bir yıl çalış sonra bu çalıştıklarını 10 günde harca, ters bir ekonomi. Neyse gezdiğim gördüğüm benim olsun, siz ilçede neler olmuş onları anlatın diye birkaç arkadaşımı aradım.

Oooooooooooooo!

Neler olmuş neler?

Bolu kampına giden takımların hepsi bir bir geri dönmüş.

Silivrispor, Çatalcaspor ve Tepecikspor hepsi de güzel güzel kamplarını yapıp ilçelerine dönmekle kalmayıp siz bu yazıyı okuduğunuzda idmanlarına bile başlamış oluyorlar.

Kampların tamamlanması ile birlikte verilen ikişer günlük izinler tamamlandı. Artık maç haftasındayız.

Üç güzel kulüp lig haftasında rakiplerini bekliyor.

Silivrispor evinde Erzin Belediyespor'u ağılıyor maç cumartesi günü saat 17.00'da Silivri Stadı'nda oynanacak.

Çatalcaspor ise Tokat deplasmanında Tokatspor ile oynayacak bu maç Pazar günü saat 16.30'da başlayacak.

Tepecikspor ise Karşıyaka takımını ağırlayacak. Bu maç ise cumartesi günü saat 17.00'da Tepecik Stadı'nda oynanacak.

Her üç temsilcimize başarılar diliyorum. Dilerim ki lige hepsi üç puanla başlasın.

Bir de aklıma takılan Silivrispor içerde oynadığı zaman ve özellikle de cumartesi maçı yaptığında diğer bölge takımlarımızın da aynı güne aynı saat maçlarını oynamaları güzel ve keyifli maçlar takip etme hakkımızın gaspı gibi geliyor bana.

Silivri cumartesi oynadığında Tepecik Pazar oynasa mükemmel olurdu. Ayrıca Allah'tan Silivri içerdeyken Çatalca deplasmanda oynuyor da birer hafta arayla her iki takımı da izleme imkanımız olacak. En azından bu sevindirici bir durum.

Yaptığım telefon görüşmelerinden sonra Çatalcaspor'da eksik ve sakat yok tam kadro Tokat deplasmanına çıkıyorlar.

Büyükçekmece Tepecikspor'da da aynı durum söz konusu eksiksiz ve tam olarak Karşıyaka'yı ağırlayacaklar.

Silivrispor'da ise Emrah Bedir'in durumu maç saatinde belli olacak gibi. Kampta yaşadığı sıkıntı halen devam ediyormuş. Dilerim tez zamanda iyileşerek sahalara döner.

Zaten forvet hattında sıkıntı yaşayan Silivrispor'da böyle bir tecrübeli ayaktan mahrum sahaya çıkması bir ayağı topal olacak gibi. Gençlere ise gün doğacak. Çıksınlar kendilerine sunulan bu fırsatı en iyi şekilde kullansınlar.

Erzin takımını maç saatine kadar hazırlayan hocanın istifa etmesi bizim için olumlu sonuç vereceğine inanıyorum.  Kazanan biz olalım da nasıl olursa olsun…

YORUM YAP