Şahin; “Kendi sahamızda 3 puanı alacağız”

Şahin; “Kendi sahamızda 3 puanı alacağız”

26.08.2019 11:40:52

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin ligin ilk maçı olan Erzinspor müsabakası öncesi yaptığı açıklamasında; “İyi bir kamp dönemi geçirdik ve Erzin takımını en iyi şekilde ağırlayıp kendi saha ve seyircimizin önünde üç puanımızı almak istiyoruz” dedi.

Hafta sonu evinde Erzinspor'u ağırlamaya hazırlanan Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin önemli açıklamalara imza attı. Yapılan kamp çalışmaları ve hafta sonu oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin; “11 günlük Bolu kampımızın bitimi ile birlikte yeni sezonun hazırlıklarını tamamladık. Artık maç haftasına girdik. Hafta sonu evimizde güçlü bir rakip olan Erzinspor'u ağırlayacağız. Ligin ilk haftaları sıkıntılı geçer. Biz takım olarak bu zorlu maça hazırız. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz mental olarak bu maça hazır. İnanıyoruz ki ligin ilk maçında kendi saha ve seyircimizin önünde üç puanımızı alarak lige iyi bir başlangıç yaparız.

Oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımımızdaki takımdaşlık üst seviyede. Teknik heyetimiz ise üzerlerindeki sorumluluğun bilincinde ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüler. Lig başlıyor, ilk maç ilk heyecan bizleri bekliyor. Oyuncularımıza ve ilçemize güveniyoruz. Tüm Silivrispor sevdalılarını ilk maçımıza bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP