Engin Akın

Müdürün Mazotu Mu Bitti?


Bilindiği üzere önümüzdeki ay sonunda yapılacak olan ve kâğıt üzerinde hiçbir resmiyeti olmayan engelliler olimpiyatları için iki kulübümüzün stattan atılması gündemdeydi. Ayrıca kulüplerin kapı dışarı edilmesinin yanı sıra hiçbir kulübün de stadı idman yapmak için bile kullanamayacağını açıklayan Fikret hoca sonunda çark etti ve idmanların devam edeceğini ve maçların da Silivri Stadı’nda oynanacağını dile getiriyormuş. Ne oldu da birden müdür değişti?

Valla müdürüm bir gün önce söylediğiniz ile bir gün sonra söyledikleriniz arasında dünya kadar boşluk oluşuyor. Vardır elbet bunun bir sebebi ya da yakında çıkar kokusu…

Silivri kulüplerini kovamadı ama her ne hikmetse Silivrispor ve Alibeyspor'u kovabilmek için elinden geleni yapan İlçe Spor Müdürlüğü’nü kınıyorum gıyaplarında. Silivri Stadı kuruldu kuralı bu iki kulübün özellikle de Silivrispor'un büyük emekleri var burada. Çok iyi biliyorum ki rahmetli Akgün Silivrili kendi çalıştı buranın ilk yapımında. Yine biliyorum ki Öpçin ailesinin de burada çok emeği var. Demek oluyor ki geçmişte yapılanlar geçmişte kalıyor. Kalmaması lazım… Bana göre Silivri Stadı’nın adının değiştirilip Akgün Silivrili Stadı olarak anılması lazım. Müdürüm bu işlerle uğraşması lazım yoksa kulüpleri stattan atmakla ne gibi bir zevk içinde olabilir ki?

Amacı ilçedeki sporu korumak kollamak olan bir ismin yaptıklarını görünce insan şaşırıyor. İnanıyorum ki müdürümüz bu sert tutumunu kırıp kulüplerimizin yanında olduğunu göstermesi gereklidir.

İlçe stadı ile birlikte kapalı salon da bakıma girecek. Bunun için tam olarak bilmiyorum ama 130 bin TL ödenek çıkmış. Burada yapılması gereken en önemli konu çatının tadilatıdır. Kapalı salonu kullananlar bilir yazın sıcaktan kışın ise soğuktan burada çalışmak pek mümkün olmamaktadır. Bunu müdürüm daha iyi bilir. Çatı işi hallolduktan sonra geride kalan işler kolaylıkla yapılabilir. Yani en önemli konu buradaki çatının yapılmasıdır aksi takdirde yapılan yatırım havada kalır.

Müdürümün iyi olduğunu varsayıyorum. Ve hiçbir zamanda siyasi olarak karar verebileceği ihtimalini de düşünmek istemiyorum. Fakat yine belirtiyorum ki iki kulübe karşı güttüğü tavır pek de sevimli değil. Ben isterdim ki Silivri Gençlik ve İlçe Spor Müdürünün Mimarsinanspor'a gösterdiği toleransı biraz olsun Silivrispor ve Alibeyspor'a göstersin.
Sporun siyasetten uzak olduğu bir sezon diliyorum… 

YORUM YAP