Engin Akın

Mesut Tonta Silivrispor U Bıraktı

Bu haftaki maç tüy sıkletle ağır sıklet boksörün maçı gibiydi. Vitra takımı ligdeki yerinden de belli ki gelecek sezona hazırlanıyor. Silivri-spor’un da morale ihtiyacı vardı kritik skorlar sıkıntılı gelişmeler nedeniyle bunalımın eşiğine gelmişken farklı skor herkese rahat bir nefes aldırdı.

Gruptan çıkma mücadelesi sürerken, statü gereği ligden düşecek İstanbul takımları arasında 1 maçlık puan farkı var. Bıçak sırtı gibi bir durum. Hep kazanma zorunluluğu sinirleri yıpratıyor.

Belki de bu yüzden yardımcı hoca gitti, masör gitti yerlerine daha önce gönderilenler geldi. Eskilere rağbet olunca tribündeki eskiler de artmaya başladı.

Ne olur ne olmaz diye takımı takip eden antrenörler Silivri’ye kapağı atabilir miyiz diye kulis yapan oyuncular piyasada. Silivri’de her an lastik patlayabilir diye beklenti yaratan söylentiler. Bu ortamda sağlıklı karar vermek elbette zorlaşıyor.

Böyle kolay maçta oynamayanları oynatacağım diye bir tek Vahit kenarda kalıyorsa bunun adı rotasyon mu? Operasyon mu? İnsanların aklı karışıyor…

Mesut hoca mayınlı arazide define arar gibi. Patlar mı, hazineye ulaşır mı hesapları içinde işi çok zor. Çevrenin psikolojik baskısı da cabası…

Hazır değişim başlamışken teknik kadroya bir de montör alınmalı. Mesut hocanın yükü biraz hafifletilmeli. Gerçi kendisi biraz eski model, ‘ben her şeye yeterimcidir’!!!

Haberin devamı 20.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

 



YORUM YAP