XXXXX

Kesk Ve Disk Bugün Grevde

“21 Aralık grevi, sendikal hak ve özgürlüklerimizin korunması ve geliştirilmesi mücadelemizde 20 yılı aşkın bir süredir sürdürdüğümüz kararlı yürüyüşümüzün önemli bir durağı olacaktır. Bugün yok edilmek istenen haklarımızın, yıllardır uğruna mücadele ettiğimiz değerlerimizin bir lütuf olmadığı bilinciyle, dişimizle tırnağımızla kazandığımız haklarımızın yok edilmesine daha fazla seyirci kalamayız” şeklinde açıklamada bulunan Eğitim Sen Silivri, KESK’in aldığı grev kararına katılacak.
Greve DİSK’in desteği var, Türk-İş’in içinde bazı sendikalar katılacak. Hastanelerde sadece acil servislerin çalışacağı bildirildi.

GEÇMİŞ OLSUN
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mecit Bayar, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle evinde istirahat ediyor. Bayar’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

DEĞİRMENCİ DİSİPLİNE VERİLDİ
Kesinleşmeyen parti üye kayıtlarını basına (bana) verdiği için Selami Değirmenci’nin disipline verildiğini öğrendim, İl Başkanlığı’ndan bir yönetici ile birlikte. Soruşturmadan ne çıkar henüz belli değil, kongreye hazırlık çalışmaları Değirmenci kanadında yoğun bir şekilde devam ediyor.

KARAKAŞ, GÖREVLENDİRMEYİ ALDI İDDİASI
8 Ocak 2012’de gerçekleştirilecek Ak Parti Silivri İlçe Kongresi ile ilgili hazırlıklar siyasi kulislerimizi hareketlendiren önemli gündem maddeleri arasında. Karakaş sakin ve derinden, sürpriz bir çıkış yakalamayı hedeflediği süreçte rakipsiz ilerliyor. Aldığım duyumlara göre İl Başkanlığı Karakaş’a “listeni hazırla” talimatı verdi. Teşkilat görüşmelerine yoğunluk kazandıran Karakaş, günlerdir birebir istişarelerle partililer ile Ak Parti’nin Silivri’deki kaderini, yerel seçim hedefi doğrultusunda, çizmek için çalışıyor. Sır gibi saklanan yönetimde yer alacak olası isimlere ilişkin duyumlarımı önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağım. Şimdilik merak etmeye devam edin.

Haberin devamı 21.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP