Engin Akın

Kazanan Silivrispor olsun

Bir kongreyi daha tamamladık. Her sezon sonu kongre yapma huyumuzdan da vazgeçmemiz lazım. Artık uzun soluklu yönetimlerimiz olsun ve geleceğe emin adımlarla ilerleyelim. Öncelikle gerçekleşen kongrede kazanan Taylan Güraslan'ı tebrik etmek gerekir, zor zamanda kulübü devraldı delerim ki üstesinden gelebilir.

Aslında bu kongrede bir kazanımımız oldu Silivrispor için Cenk Teker. Bu ismi yazın bir kenara ve hizmetlerinden ve desteklerinden yararlananın. Gerçi kongre sonu verdiği mesaj da bu yöndeydi. Büyük bir kazanımdır Cenk Teker, Taylan Güraslan da bu isimle sıkı bir dirsek teması içinde oldu mu kazanan Silivri olur.

Gelelim Akgün Duru'ya!!!

Ya da bir başka deyişle Akgün Duru gerçeğine.

Akgün Duru ile 20 yılı aşkındır tanışıklığımız ve çalışmışlığımız var. Hem başkanlığında hem de esnaflığında çok çok çalıştım kendisiyle. O kadar geçmişe girersem işin içinden çıkamayız da olsa günümüze döneyim ben.

Bir gerçek var ortada, bunu da bir gazetecilik görevi olarak yazmakla mükellefim. Hafta sonu gerçekleşen kongreden sonra bin mecburiyet, bir hakkaniyet olarak görmekteyim…

Çok da fazla örneklendirmeye gerek yok. Bir başkan olarak Akgün Duru'nun Silivrispor sevdasını tartışmak haksızlık olur.

Bir Başkan olarak Akgün Duru görevi bırakmasına 3 gün kala yaptığı basın açıklaması ile kulübünün haklarını korumak adına Belediye Başkanına veryansın edebiliyorsa bu sevdasının dile gelişidir.

Yaptığı bu toplantı ile belediye karşısına almayı göze alabiliyor. Kişisel menfaat uzmanları gibi davranmayıp tam aksine korkmadan sadece kulübü için her türlü yaşananları ve verilmeyen destekleri tek tek anlatıyor.

Kulübünün gelir kapılarını kaybetmemek için savaşıyor ve kavgasını veriyor. Ya 3 gün sonra gidecek biri bunu neden yapıyor?

Ya deli olması lazım ya da gerçekten kulübünü delicesine seven bir aşık!!! İkisinden biri…

Burada ağır basın Akgün Duru'nun Silivrispor aşkıdır.

Yapılan kongrede de bunun karşılığını aldı bana göre. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kongrede yaptığı konuşmasında kim gelirse gelsin desteğini sonuna kadar vereceğini beyan etti tüm delegelere.

Bir başka konu ise tüzük değişikliği. Salonda 3 başkan adayı var. Her üçü de tüzük değişikliğinden yana değil.

Olmaz denilmesinin ardından söz alan Akgün Duru; “Arkadaşlar ben buradan bu gece çıkıp çorba satmaya gideceğim, siz bilirsiniz. Bu tüzük Silivrispor'un geleceğinin oylanmasıdır” dedi. Finalde ise tüzük değişikliği delegelerin oyları ile geçiyor. Yani işin özü delegeler Akgün Duru diyor ve tüzük değişiyor.

Sanırım aşk böyle bir şey. Giderayak kulübün delegeleri Akgün Duru'ya istediği hediyeyi veriyor. Finalde de Akgün Duru bunu hak etmişti.

Güzel bir kongre süreci yaşadık. Kazanan Silivrispor oldu. Bana göre bu kongrenin kaybedeni yoktur. Her aday kendi öz değerlerini ortaya koydu. Her adaya ayrı ayrı teşekkür ederim. Kongre çirkinleşmeden huzur içinde başladı ve bitti.

Kişiler gelip geçicidir, baki olan kurumlardır. Bu yarışta hakkıyla mücadele eden Cenk Teker gerçekten beyefendi bir insan. Tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum bu ismi kazanalım.

Yeni sezon yeni umutlar. Başlasın artık çalışmalar…

YORUM YAP