Işıklar: Derin üzüntü taşıyorum

Işıklar: Derin üzüntü taşıyorum

26.03.2018 10:15:04

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, birim müdürleriyle birlikte 696 sayılı KHK sonucunda belediyedeki görevlerine devam eden ve ayrılmak zorunda kalan personellerle bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 696 sayılı KHK ile belediyemiz nezdindeki şirketlerde işbaşı yapmaya hak kazanan ve bu KHK ile belirlenen yasal düzenleme ile görevlerini bırakmak zorunda olan belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.
Buluşmaya ilişkin duygu ve düşüncelerini Işıklar şöyle ifade etti: “Bu güne kadar birlikte, omuz omuza, Silivri'mizin daha yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalıştığım arkadaşlarımın bir kısmı ile yol ayrımına gelmiş olmanın derin üzüntüsünü taşıyorum. Şunu belirtmek isterim ki, yasaların bundan sonraki el vereceği her durumda arkadaşlarımız ile yeniden çalışmaya başlayacağız. Belirtilen yasal düzenleme ile belediyemiz bünyesinde görev almaya başlayacak arkadaşlarıma da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. El ele verip İstanbul'un en yaşanır kenti olarak kalmaya devam edeceğiz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP