“Geleceğin Silivri’sine tam yol ileri”

“Geleceğin Silivri’sine tam yol ileri”

27.03.2024 11:54:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim vaatlerini Çanta'da yineledi, “Geleceğin Silivri'sine tam yol ileri” mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ekibi ile birlikte seçim çalışmalarına tam hız devam ediyor. Balcıoğlu ve meclis üyeleri Çanta'da düzenlenen açık hava toplantısında bölge sakinleriyle bir araya geldi.
BALCIOĞLU: ÇANTA, DEĞİŞİMİN VE UMUTLARIN MERKEZİ OLACAK
Çanta sakinleri ile mitingde buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Geleceğin Silivri'sini birlikte inşa edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, Silivri'de yaşam kalitesini artıracağımıza söz veriyorum" diyerek, her bir Çantalıya ulaşacak vaatlerini anlattı.
BALCIOĞLU'NDAN SOSYAL VE KAPSAYICI POLİTİKALAR VAADİ
Balcıoğlu, mitingde sosyal ve kapsayıcı politikalara vurgu yaparak, "Her kesimden Silivrilinin sesine kulak, onların ihtiyaç ve taleplerine yanıt verecek projelerimizi hayata geçireceğiz. 'Ben yaptım oldu' anlayışını bir kenara bırakıp, sizlerle birlikte 'Geleceğin Silivri'sini inşa edeceğiz" dedi.
Mitingden yükselen "Geleceğin Silivri'si" ve "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganları, seçimlere günler kala Balcıoğlu ve ekibinin motivasyonunu arttırdı.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP