Değirmenköy çıkarması

Değirmenköy çıkarması

27.03.2024 11:53:34

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçimlere günler kala, Değirmenköy Mahallesi'nde miting düzenledi. Değirmenköy Kapalı Pazarındaki mitingde, "Geleceğin Silivri'si" ve "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganları yankılandı. 

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, mitingde yaptığı konuşmada, Değirmenköy'ün Silivri'deki değişimin merkezi olacağını vurguladı ve "Değirmenköy halkının desteğiyle, Silivri'de yeni bir dönem başlatacağız. Ranta değil, halka hizmet eden bir belediyecilik anlayışıyla, herkes için adil ve yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz” dedi.
BALCIOĞLU'NDAN "HALKA YAKIN BELEDİYECİLİK" VAADİ
Balcıoğlu, mitingde, Değirmenköy ve Silivri genelinde uygulayacağı projeleri ve politikaları anlattı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan yeşil alanların korunmasına kadar bir dizi alanda yenilikler vat eden Balcıoğlu, "Halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz" dedi.
Mitingin sonunda Balcıoğlu, "Bu coşku, bu inanç gösteriyor ki; Değirmenköy ve Silivri halkı, değişime hazır. Birlikte başaracağız ve Silivri'yi hak ettiği geleceğe taşıyacağız" diyerek, seçim zaferine olan inancını vurguladı.
DORUK BULUT DA KATILDI
Balcıoğlu'nun Değirmenköy mitingine CHP'nin süreçteki Başkan Aday Adaylarından Doruk Bulut da katıldı.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP