Engin Akın

Ergün, Yavuz ve Bilen

Zorlu bir süreçti. Yeni bir takım, yeni teknik heyet ve yeni yeni hedefler. TFF 3. Lig profesyonellik yeni yenidendi.

İnişli çıkışlı sezonlar hep kaderdi sanki. Kulüp bir türlü durulmuyor farklı grupların çekiştirmeleri, alınan sonuçlar ve bir takım farklı durumlar.

Ben de dahil Silivrispor için daima skor odaklı yaklaşımlarda bulunduk ki futbol her zaman skor odaklı ilerlemiyor hele ki bu dönemde. Futbolun sürate dayalı bir oyun anlayışıyla oynandığı bu dönemde daha dikkatli daha temkinli hareket etmek lazım.

Yani futbol sadece futbol olmadı hiçbir zaman. Düşünün futbolda daima akılda kalan ya kaptandır, ya da teknik adam. Kimse yardımcı hocayı, kaleci hocasını veya yedek oyuncudan bahsetmez.

Kellesini taşın altına koyan hep hocalar olur.
Özgür Ergün'de öyle.
İçimizden biri kardeşimiz, dostumuz ve arkadaşımız.
Oğuz Yavuz'da öyle.
İçimizden biri kardeşimiz, dostumuz ve arkadaşımız.
Bahadır Bilen içinde durum aynı bana göre.
Dolayısıyla bu iki isimdir çok yıpranan ve yıpratılan. Yalnız kalmamalılar, kendilerini yalnız hissetmemeliler.
Ne kadar güçlü olurlarsa içerde savaşacak güçleri o derece büyük olur.

Silivrililer kendisi Silivrili olarak görebilenler hepimizin ortak paydası ilçe kulübü ve ilçe oyunculardır. Sahiplenelim ve değerlerimizi koruyalım.

Lig devam ediyor alınan bir yenilgi ile bu takım bitmez ki ne yenilgiler aldık biz yıkılmadık. Yol uzun ve meşakkatli onun için fazla kafaya takmaya gerek yok işimize bakalım ve tünelin sonundaki ışığa odaklanalım.

Bu hafta Darıca maçımız var kendi sahamızda yine dolduralım tribünleri verelim desteğimizi gürsün cümle alem Silivri'nin gücünü.

Nuri Başkan takılma, dert etme, üzülme.
Bu takım ligin sonunda finali görecek.
Allah aşkına kaç kişi 80 yaşındaki babasıyla birlikte 2000 km yol alıp deplasman gördü, heyecanı yaşadı yenilgide ağladı. Yenilgi sonrası dönüş yolu en berbat olanı inanın her kilometreyi sanki yürüyerek geliyormuş gibi olursunuz. Yol bitmiyor yenilince.

Silivri çok güçlü bir ilçedir.
Alt tarafı bir yenilgi aldık dünyanın sonu değil ya…

YORUM YAP