Gümüşsuyuspor Alican Çetinsoy'u kadrosuna kattı

Gümüşsuyuspor Alican Çetinsoy'u kadrosuna kattı

12.09.2023 13:13:27

Beykoz İlçesinin 1.Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor önemli bir transfere imza atarken kanat oyuncusu Alican Çetinsoy'u kadrosuna dahil etti.

Yeşil-Beyazlı ekibin Kulüp Merkezinde yapılan özel tören ile sembolik imzasını atan Çetinsoy yeni takımı ile antrenmanlarına başladı. Gümüşsuyuspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptanı Necdet Kocaman İmza Töreninde yaptığı açıklamada, "Takıma takviyelerimiz devam ediyor. Sadece transfer yaptık demek için değil Alican'da olduğu gibi nokta transferlere imza atıyoruz. Yeni sezonda bir biri ile uyumlu, güzel tribünlerde hoş sedalar bırakacak bir kadro şekillenmeye başladı. İrfan Avşar Hocamız ile futbolcu kardeşlerimiz hedeflerimizi, beklentileri biliyor" diye konuştu.

Barbarosspor, Koşuyoluspor, Ataşehirgücü, Tunusbağıspor, Rize Ardeşen Pirinçlikspor gibi takımlarda forma giyen yetenekli futbolcu ise Gümüşsuyuspor'a transfer olmaktan mutlu olduğunu söylerken, "Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyor, her şeyin hayırlısı diyelim" şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

YORUM YAP