XXXXX

Devlet Hastanesi Kalitesini Belgelendirdi



ISO 9001 Nedir?
Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan standarttır. Verilen belgenin adıdır.
ISO 9001 ise etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standarttır. Kuruluş bu standardın şartlarını sağladığında ISO 9001 belgesini alabilir. Belge kuruluşun ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösterir.

ISO 9001:2008 Nedir?
ISO 9001 standardı, her 5 yılda bir ISO tarafından gözden geçirilmekte ve uygulayıcıların görüşleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli revizyonlar yapılarak yeniden yayınlanmaktadır. 2008 rakamı, bu revizyonun 2009 yılında yapılıp, yayınlandığını gösterir versiyon tarihidir (ISO 9001:2008 versiyonu).

Geçtiğimiz günler bir vesile ile yolum hastaneye düştü. Randevu ve güvenlik sistemine hayran kaldım. Gideceğiniz yer konusunda sizi yönlendiriyorlar, kata çıktığınızda güvenlik sizi karşılıyor.
Hizmet kalitesini daha koridorlarda hissediyorsunuz gerçekten. Eksiklikler var, yok değil… Giderilmeleri ile ilgili çalışmalar da yapılıyor.
Biz bu hastanenin faydasını da kıymetini de yeni yeni anlamaya başladık her halde. Siyasi irade biraz daha gayret etse de kalan eksiklikler de bir an önce tamamlansa. AKP'nin canı muhalefette hiç sıkılmayacak, o kadar çok iş düşüyor ki kendilerine… Başkasının da yapması gerçekten zor. Sağlık Bakanlığı ile gerekli irtibata yoğunluk verilmesi dileklerimle, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.  Ali Ulvi Yılmaz, Müdürü Yasin Muratal nezlinde tüm çalışanları kutluyorum, başarılarının daimi olmasını diliyorum.

KİPTAŞ 2. ETAP
Kiptaş 2. Etap hakkında sorular gelmeye devam ediyor.
" 2020 ailenin oturacağı Kiptaş konutları ile ilgili bir araştırma yapmanızı rica ediyorum. Çünki evlerin teslim tarihleri devamlı erteleniyor bizler de hem kira hem kredi ödüyoruz. Müteahhit iflas etmiş mahkemelik olunmuş Kiptaş ile bu mahkeme ne zaman sonuçlanacak, evler ne zaman bitecek? Okul yeni öğretim yılında açılacak mı? Evler belirlenen sürede bitmez ise Kiptaş bize tazminat verecek mi? 2020 aile adına yetkilileri ulaşıp bizlere köşenizde bir araştırma yapıp yayınlarsanız çok sevineceğiz."
2020 aileyi ilgilendiren bu konu hakkında açıklama bekleniyor?
Yetkililerimizde İBB meclis yoğunluğu var bu hafta ama hazır İstanbul'dayken bu konuyu da araştırma belediye yetkililerimiz!
Durum epey acil anlaşılan…

KÖYLERDEKİ KAÇAK YAPILAŞMA
İLE İLGİLİ KAYMAKAMLIK
 ARAŞTIRMA BAŞLATTI
Silivri köylerindeki kaçak yapılarla ilgili her geçen gün artan şikayetler ve gündeme gelen konular üzerine Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol'un araştırma başlattığı edinilen bilgiler arasında.

BELEDİYEDE YENİ
GÖREVLENDİRMELER
Silivri Belediyesi'nin hizmete açma hedeflerinde epey gecikme kaydetmesi üzerine Gıda Bankacılığı Projesinin sorumluluğu edinilen bilgilere göre Başkan Koordinatörü Murat Yıldız'dan alınarak, daha önce CHP Silivri İlçe Yönetiminde görev alan Esra Selimoğlu'na verildi.
Ayrıca İstihdam Ofisi'nde Önder Çolak görevlendirildi.
Hayırlı olsun.

GÜNÜN SÖZÜ
Yönetici dediğin karar veren kişidir. Kimi zamanlar doğru karar verebilir ama mühim olan her zaman karar vermesidir.
John Patterson

YORUM YAP