Sevginar Sali

Dert değil mutluluk!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB'de MHP Grup Başkan Vekili olarak sergilediği her performansın ardından en yoğun olarak “Seni İBB'nin başında görmek istiyoruz” şeklinde, özellikle kendi kesiminden, karşılık bulmakta.

Ekrem İmamoğlu'nun Başkan Yılmaz'ın Değirmenköy'deki tohum dağıtım töreninin ertesi ve Domates Festivali arifesinde gerçekleştirdiği hasat programı Silivri Belediye Başkanın, İBB Başkanının ilçemizde iki yıldır gerçekleştirdiği programlar arasında ilk katılmadığı etkinlik olarak kayda geçti.
Anlaşılan İmamoğlu'nun bir önceki Silivri programında hükümeti eleştiren söylemlerinin de etkisinde Yılmaz, İBB Başkanına son ilçemiz programında eşlik etmeyi uygun bulmadı.
İmamoğlu, Yılmaz'dan rol çalmaya getirdiyse işi bence bizim Belediye Başkanı bundan rahatsız olmak yerine mutlu olsun!
İmamoğlu'nu birileri bu noktaya taşıdıysa, karşısında kendi zafiyetlerini kabul etmişler demek Yılmaz bundan ayrıca mutlu olsun!
Kendini Silivri'de önemsizleştirmeye çalışanlar yerine İBB'nin Başkanlığına layık görenleri mutlu etmeye odaklanması mevcut durumda Yılmaz açısından en mantıklısı görünüyor…
Volkan Yılmaz'da bir eksiklik git gide kendini hissettiriyor; Silivri için dertlendiği kadar mutlu olmanın bir yol yordamına girsin artık!

Kaldı ki İBB Başkanına Silivri'nin İstanbul'un 39 ilçesinden biri olduğunu hatırlatmakla kalmayıp en önemlileri arasında sayılması gerektiğine dair en güçlü doneleri İmamoğlu'na sunan bizzat Volkan Yılmaz'ın kendisidir... 

YORUM YAP