Sarıbekir, 'Başkonsolos Nişanı'na layık görüldü

Sarıbekir, 'Başkonsolos Nişanı'na layık görüldü

31.07.2021 13:56:08

Sarten Ailesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi CEO'su Zeki Sarıbekir, Japonya İstanbul Başkonsolosu NISHIMAKI Hisao tarafından 'Başkonsolos Nişanı'na layık görüldü.

NİŞAN, TÜRKİYE'DE İLK KEZ BİR İŞ İNSANINA VERİLDİ

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi CEO'su, Silivri Sanayici Ve İş Adamları Derneği üyesi Zeki Sarıbekir, Japonya İstanbul Başkonsolosu NISHIMAKI Hisao tarafından 'Başkonsolos Nişanı'na layık görüldü. Başkonsolosluk Nişanı, Türkiye'de ilk kez bir iş insanına verilmiş oldu.

SARTEN: MUTLULUK DUYUYORUZ

Sarten ailesi, konuya ilişkin “Japonya ile dostane yaklaşımın güçlendirilmesine yönelik çalışmalardan ötürü ilk kez Türkiye'den bir iş insanına verilen bu onursal ödüle değer görülmekten ötürü büyük mutluluk duyuyoruz” paylaşımında bulundu.   

SİAD: ÜYEMİZİN BAŞARISIYLA GURUR DUYDUK

Silivri SİAD, “Sarten Ambalaj'ın paha biçilmez olan bu nişana layık görülmesinin dernek olarak da haklı gururunu yaşıyoruz” sözleriyle üyelerinin başarısını duyurdular.

SARTEN BAŞARIDAN BAŞARIYA

15'i Türkiye'de üçü de yurtdışında olmak üzere toplam 18 fabrika ile faaliyet gösteren Sarten Ambalaj aralıksız büyümesini sürdürüyor. Dünyanın en büyük 10 metal ambalaj üreticisinden biri olan Türk ambalaj devi, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan ‘Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020' araştırmasında, bir önceki yıla göre 18 basamak birden yükseldi ve listede 84. sırada yer aldı.

YORUM YAP