Engin Akın

Ben Silivrispora Adayım


Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Elif Uzun sınıfta kaldı. Bilindiği üzere hafta sonu Ortaköy’de Yunanlı konukların katılımı ile bir organizasyon gerçekleştirildi. Organizasyonun ilk kez yapılıyor olmasından da olabilir ama beni ilgilendiren kısmı veteranların müsabakası. Ben ve benim gibi birçok isim bu organizasyonun veteran ayağını protesto ederek katılım sağlamadı. Benim gibi derken muhabir değil tabii ki, spor adamı desem daha doğru olur. Tabii organizasyon için bir bayan seçilirse sınıfta kalmak kolay olur. Futbol topunu görseler bomba diye karakola götürebilecek isimlerin komitenin başına gelmesi dolayısıyla beceriksizliği de beraberinde getirir. Öncelikle organizasyon tam olarak tanıtılamadı. Burada sınıfta kalan halkla ilişkiler oldu. İnanın ki şu anki halkla ilişkiler Hüseyin Turan döneminde olsaydı çoktan ihtar almışlardı. Ortaköy’ün geçmişine baktığımızda öyle de fazla geriye gitmeye gerek yok, birçok iyi topçunun olduğu bir belde. Bu kadar çok oyuncu çıkaran bir beldede veteran takımı çıkarmak için bulunan isim son derece yanlış kanısındayım. Durum böyle olunca protestolar da kaçınılmaz oluyor. Elif Uzun hanımefendi yaptığı organizasyonda sınıfta kaldı diyebilirim. Gerçi kaç kişinin protesto ettiğini o bilmez ama olsun. Bir ara araştırırsa iyi olur. İki kişinin gönlünü alacağım diye onlarca kişiyi kırdığının farkında değildir sanırım. Son sözüm iş futbol olunca kadınların söz sahibi olması düşündürücü.

Silivrispor son günlerde aday sıkıntısı çekiyor. Serdar Teker’in aday olmayacağını açıklamasının ardından kulüpte bir belirsizlik aldı başını gitti. Biri bu gidişata dur demeli bana göre. Serdar Teker, ‘Kulübü sahipsiz bırakmam’ dedi. Kulüp nereye gidiyor? Şu anki gidişat hiç de iç açıcı değil. Mutlu Memiş ise hala çekimser. İnanıyorum ki Mutlu Memiş ve Mustafa Saral gerekli atılımları yapıp en kısa zamanda konuyla ilgili açıklamada bulanacaklar.
Önümüzde olağan bir kongre var ama durum biraz olağan üstüye yol alıyor. Olağan üstüden kastım ise geçen seneki gibi. Hani kulübün anahtarı Kaymakama gidecekken ‘dur’ denilmişti ya aynı olay tekrardan cereyan etmek üzere. İnşallah işler bu noktaya gelmez. Gerekirse ben çıkar aslanlar gibi adaylığımı açıklar ve gerekeni yaparım. Mevcut adaylar kadar destek dahi bulurum. Bana kalmadan işi birileri eline almalı. Tekrar yineliyorum, kimsenin çıkmaya cesaret edemediği ortamda çıkıp Silivrispor bayrağını en üst seviyeye taşırım…  

YORUM YAP