Engin Akın

Alibeyin İçindeki Zümreler

Kongre sürecine giren Alibeyspor’da bir takım zümreler faaliyete başlayarak kulübü ele geçirme planlarını işleme koymaya başladı. Benim merak ettiğim konu ise nerden geliyor bu içlerindeki Alibey aşkı?

Sözünü ettiğim Alibeyspor aşkı ile yanıp tutuşanlar içlerindeki yenilmişlik duygularını dışa vururmuşçasına çalışmalarına başladığını öğrendiğimde hiç ama hiç şaşırmadım. Hatta bu çalışmalarına geç kaldıklarını da dile getirmiştim. Neyse hayırlısı olsun Türk spor camiasına… Bilindiği üzere AKP Silivri ilçe teşkilatının spordan sorumlu ilçe yöneticisi Adem Argıç bir açıklama yaparak Alibey, Piri Paşa ve Fatih Mahallelerinde kulüp kurup gençleri spora yönlendireceğini beyan etmişti. O zaman bu açıklamaya gülmüştüm. Gerçi şimdi de gülüyorum ya neyse konumuz bu değil. Alibey’i de bu kulüpleşme kapsamına almalarını yadırgamıştım. Şimdi anlıyorum ki hazırda var olan kulübü ele geçirmek yenisini kurmaktan daha kolay diye düşünmüş olmalılar!!!

Konuyu açacak olursam eğer, geçtiğimiz hafta lüks bir restoranda önemli bir toplantı yapıldı. Konusu Alibeyspor’du. Bu toplantının ev sahipliğini AKP Silivri spordan sorumlu birimi ve Rıdvan Sırdaş organize etmiş. Bu yapılan toplantının hedefindeki isim Ali Tonta ve dolayısıyla da Alibeyspor’du. Kimse inkâr etmesin bu bir planlı eylemdir. Bu yemeğin amacı basına servis edilmedi. Bu yemeği kimin finanse ettiği de öyle. Bizim derdimiz yemek değil derdimiz bu yemekte bir araya gelenlerin amacı. Burada Alibeyspor’u ele geçirebilmek adına birileri yukarılardan düğmeye bastı o kadar. Unutulmasın ki ne Alibeyspor ne de Ali Tonta sahipsiz değildir.

İşin içinde AKP olur da Yetkin Karakaş olmaz mı? Kambersiz düğün olur mu hiç… Silivrispor’daki hedeflerini tutturamayan AKP kanadı bu kez Alibeyspor’a yöneldi. İşin aslı Silivrispor’dan ümit kesildi sırada Alibey var.

Devamı 03 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP