Engin Akın

Yıkılmadık ayaktayız

Düne kadar saygıda kusur etmediğim ve abi diye hitap ettiğim insanlar artık benim için beysiniz, bunu böyle bilin isterim.

 

Hafta sonu görev icabı Silivri Stadı'nda maçları izlememin ardından ofis yoluna koyulduğumda tanımadığım kişi tarafından darp girişimine maruz kaldım. Genç bir kişi üzerime saldırdı. Elinde muşta ile yüzüme doğru bir hamle yaptı, ıskalayarak darbeyi göğsüme indirdi.

 

Aldığım fiziksel saldırı ile yıkılmadım ama bu zamana kadar abi dediklerimin azmettiriyor olması beni çok ağır yaraladı. Kim veya kimler olduğu da çok önemli ama benim bildiklerim ve inandıklarım bana yeter de artar bile.

 

Saldırının vermediği zararı, arkasındaki güçlerin kimliği konusunda yaşattığı hayal kırıklığı fersah fersah aştı. Eninde sonunda gerçekler gün yüzüne çıkar. Bu saldırı ilk değil daha nicelerini duyuyorduk, başkalarına karşı yapılan ise dile gelmiyordu.

 

Şimdi susacağımı sanıyorlarsa yanılırlar.

Yılmadan usanmadan kaldığımız yerden devam.

İlçedeki sportif yatırımların hesabı sorulmalı, sorulacaktır da.

Tehditle, şantajla nereye kadar?

 

Bir gün bir yerde lastik patlar ve kala kalınır orta yerde yapayalnız bir şekilde. Yapayalnız kimsesiz, bir başına.

 

Bana yapılanlar beni kolay kolay üzmez, bu ve bunun gibi saldırılara alışığız. Evimin önünde 3 saat beklemek ne demek?

 

Bu kadar mı küçüldünüz?

Derdi olan erkekçe yüz yüze gelir ortaya koyar.

Adam dediğin, abi dediğin, kendi işini kendi çözer.

 

Neredeyse her maça ailemle giderim. Ailem benden sebep sever futbolu ve birlikte statta vakit geçirmenin mutluluğunu birlikte yaşarız. Ailemin yanında da bu saldırının gerçekleşmesi için emir verdiniz mi?

 

Kimseyle ileri derecede bir hesabım olmadı. Tamam, ara sıra inadım tutar dikine giderim sonra yaptığım hatanın farkına varır ve özrümü de dilerim. Sizin yaptığınızın özrü bile yok.

 

Eleştiriye tahammülü olmayanlar yöneticilik yapmasın. Yaptıklarından emin olan insanlar attıkları her adımın arkasında medenice durmayı bilir. 

 

Konuyla ilgili arayan, mesaj atan, yorum bırakan hepinizden Allah razı olsun. Yaşadığım durumun haberini yapıp paylaşan ve desteklerini dile getiren değerli meslektaşlarım sizlerden de Allah razı olsun. Sevenimizin ne kadar çok olduğunu bir kez daha gördüm. Sizler yanımda olduğunuz sürece kimse bizi yıkamaz. Allah yar ve yardımcınız olsun. İyi ki varsınız ve iyi ki benim dostumsunuz.

 

YORUM YAP