Yaz Spor Okulları başlıyor

Yaz Spor Okulları başlıyor

11.06.2019 10:53:10

 Yaz Spor Okulları, Silivri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde,    1 Temmuz-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan, Yaz Spor Okulları ile ilgili duyuruda bulundu. Dağaşan, Silivri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 1 Temmuz-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları ile ilgili şu paylaşımda bulundu: “Çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, özellikle günümüzün en önemli bağımlılığı tablet telefondan gençlerimizi biraz olsun uzak tutmak, serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde en iyi şekilde değerlendirmelerine imkân sağlamak amacıyla hazırlanan yaz spor okullarımızda gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlanması, sporla tanıştırılması ve spor bilinci oluşturulmasını hedefliyoruz. Özellikle spor kurslarına ulaşmada dezavantajlı köylerimizdeki gençlerimize ve engelli özel gençlerimize ulaşmayı amaçlıyoruz.”

BRANŞLAR
Yaz Spor Okulları'nda yer alacak branşlar şöyle; Atletizm, Badminton, Basketbol, Aikido, Bilek Güreşi, Boks, Motosiklet Jumbo, Jimnastik, Dart, Eskrim, Zumba, Beyzbol, Futsal, Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Satranç, Taekwondo, Tenis, İzcilik, Budokaido, Voleybol, Wushu, Plates, Yüzme, Eğitsel Oyunlar, Sualtı Hokeyi, Kung Fu, Fitnes, Eğitsel Oyunlar, Vücut Geliştirme, Fiziksel Aktivite ve Doğa Yürüyüşü.
Detaylı bilgi ve kayıt için Silivri Şehir Stadyumunda bulunan Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz. Tel:0212 7272702
Haber Merkezi

YORUM YAP