İbrahim Yirik Lisesi İstanbul 2’ncisi oldu

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, katıldığı “Türkiye Geneli Sağlıkçılar Yarışıyor” Mesleki Bilgi Yarışması’nda İstanbul 2’ncisi oldu.

“Atatürk’ün bağımsızlık ateşi tüm yurdu aydınlattı”

Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, “Büyük Önder Atatürk'ün Anadolu'da yaktığı bağımsızlık ışığı, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla tüm yurdu aydınlatmıştır” dedi.

Nice 23 Nisan’lara…

İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Silivri’mizi yaza hazırlıyoruz”

Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çiçeklendirme, ağaç budama, park ve oyun alanlarında bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çocuk Korosu ve Ahenk Sanat’tan 23 Nisan gösterileri

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Çocuk Korosu ve Ahenk Sanat Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

Avcılar Kulübü’nde devir teslim

Silivri Avcılar Kulübü Derneği’nde devir teslim tutanakları imzalanarak, Onurhan Kula’nın başkanlığındaki yeni yönetim göreve başladı.

Mali Müşavirler taleplerini kamuoyu ile paylaştı

İSMMMO Silivri Temsilciliği, oda tarafından düzenlenen ve iş yüklerini azaltacak çözümlerin yer aldığı kamuoyu açıklamasına katıldı.

SPOR

,

İzzettin kasırgası 2-1

İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta İzzettin fırtınası esiyor. Kırmızı siyahlılar bugün oynanan maçta Beyciler’i 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Yeşilesenyurt oyununu 3 golle süsledi 3-1

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta Yeşilesenyurt deplasmanda İstanbul Jenerik’i 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

Kavaklı farka koştu 5-1

İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta lider Kavaklıspor, güçlü rakibi Redpaint Yeşilkent’i 5-1 mağlup ederek şov yaptı. İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip inanılmaz bir sonuca imza attı.