Ulusal Konferansta Silivri’yi temsil edecekler

Ulusal Konferansta Silivri’yi temsil edecekler

30.11.2016 12:50:51

Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak, 7. e Twinning Ulusal Konferansında Silivri'yi temsil edecek.

Avrupa Kalite Etiketi Ödülü kazanan öğretmenlerin ve İl Koordinatörlerinin davet edildiği Türkiye'den 250 katılımcının katılacağı 7. Ulusal e Twinning Konferansı 01- 03 Aralık 2016 Tarihlerinden Antalya Belek Limak Atlantis Hotel'de gerçekleştirilecek. İstanbul'dan 23 katılımcının davetli olduğu konferansa ilçemizden Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak katılacaklar.
Europe's Dream Tree/ Avrupa'nın Hayal Ağacı isimli projeleriyle 2016 yılında da Avrupa Kalite Etiketi ödülü kazanan İlker Bayrak ve Gülden Bayrak, konferansta, geniş bir eğitim içeriğini de izleme fırsatı bulacaklar. Hazırladıkları projenin 7 ülkede toplamda 8 Avrupa Kalite Etiketi ödülü kazandığını söyleyen İlker Bayrak, “Bu çok gurur verici” dedi. İlker Bayrak ve Gülden Bayrak'ın yazdığı projelerin başarı olma sırrını sorduk. “Öğrenci merkezli olması, ortaklar arası işbirliğinin gücü ve görünürlük çalışmalarının iyi organize edilmiş olması” cevabını aldık.
Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak: “Bu konferans e Twinning'in Türkiye Ulusal Konferansı, Konferansa Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ev sahipliği yapıyor. e Twinning Türkiye Ulusal Destek Servisi düzenliyor. Konferansa Genel Müdürümüz Bilal Tırnakçı ve Projeler Daire Başkanımız M. Hakan Bücük de katılacaklar.
Konferansta ciddi bir eğitim içeriği ile buluşma fırsatı yakalayacağız. Başta Ulusal Destek Servisi Türkiye Koordinatörümüz M Fatih Döğer'e teşekkür ederim. Ayrıca merakla beklediğim bir sunum var. STEM ve e Twinning Entegrasyonu ile Dr. Hülya Bal'ı yine bu konferansta dinleme fırsatı bulacağız. Ayrıca Türkiye çapından onlarca iyi proje örneğini görme şansımız olacak.
Bütün arkadaşlarım adına gazeteniz aracılığı ile emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.” dedi. Antalya Konferansı'ndan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP