Silivri, Erzin’den puan almak zorunda

Silivri, Erzin’den  puan almak  zorunda

5.03.2016 12:33:52

Ligde kendisi için belki de en önemli maçına çıkacak olan Silivrispor, hafta sonu Ankara deplasmanından aldığı üç puanın morali ile evinde Erzin Belediyespor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Gölbaşı maçının ardından önemli oyuncuları sarı kart cezalısı duruma düşen Silivrispor'da kadro sıkıntısı yaşanmakta. Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için maça çıkacak olan Silivrispor geçtiğimiz hafta kazandığı Gölbaşı maçının ardından puanını 27 yapması ile Erzin maçının önemi daha da artıyor. Erzin maçından çıkaracağı 3 puanla lige tutunmak isteyen Silivrispor'da gözler hafta sonu oynanacak olan maça çevrildi.

SİLİVRİ SARIYA YAKALANDI
Gölbaşı maçında sarı kart gören oyunculardan olan galibiyeti getiren golü kaydeden Veysi Öz, forvet oyuncusu Tolga Aydın ve Murat Kara kart cezalarından dolayı zorlu Erzin Belediyespor maçında sahada yer alamayacak isimler. Bu üç oyuncu bu haftaki maçta oynayamayacak lakin önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Düzcespor maçında oynayabilecekler.

OĞUZ YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR
Hafta sonu oynanan Gölbaşı maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu terk eden Oğuz Yavuz'un Erzin maçında oynayabilmesi için sağlık ekibi yoğun bir tedavi süreci içinde olduğu bildirildi.

ERSİN SEZONU KAPATTI
Tekirdağ deplasmanında ikili mücadele sırasında omzundan sakatlanan Ersin Aslıyüksek sezonu kattığı bildirildi. Tecrübeli kanat oyuncusunun sakatlanmasının ardından omzundan ameliyatı gerçekleştirildi ve bu ameliyatın ardından da sezonu kapattığı bildirildi.

SİLİVRİSPOR KAZANMAK ZORUNDA
Pazar günü evinde oynanacak olan maçta Silivrispor'un olası bir yenilgisi ile ligde havlu atmasına neden olabilir. Kaybedilen 3 puanla birlikte Erzin Belediyespor puanını 36 yaparken, Silivri ise 27 puanda kalarak ligin tehlikeli bölgesindeki takımlar arasındaki yerine devam edecek. Bu durumdan dolayı Silivrispor hafta sonu oynayacağı maçı mutlak kazanmak zorunda. Silivrispor kazandığı takdirde puanını 30 yapacak ve üstündeki en yakın rakibi ile puan farkının açılmasını engelleyecektir.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki PELİKAN
Sonraki » Duru, takımını yalız bırakmadı

YORUM YAP