Sarıbekir şampiyonlarını ödüllendirdi

Sarıbekir şampiyonlarını ödüllendirdi

29.03.2017 09:51:52

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okullar arası sportif etkinliklerde derece alan takımlarını ödüllendirdi.

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Şehit Ömer Halisdemir Spor sezonunda Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından okullar arasında düzenlenen turnuvalarda derece alan takımlarıyla geçen hafta kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Silivri Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltıda Okul Müdürü Emrah Erdoğan da şampiyonları yalnız bırakmadı.
1. Olan Erkek Futsal takımı, 1. Olan Kız Futbol Takımı ve okul içi yapılan Masa Tenisi Erkek ve Kızlar Turnuvası'nda ilk üçe giren öğrenciler, yine okul içi yapılan Satranç Turnuvası'nda ilk üçe giren öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda ödül töreni de gerçekleştirildi. Erkek Futsal takımının ödüllerini Okul Müdürü Emrah Erdoğan, Kız Futsal takımının Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Bayrakdaroğlu ve Masa Tenisi ile Satranç Turnuvası birincilerine ödülleri Müdür Yardımcısı Burak Uzun tarafından takdim edildi.
Okul Müdürü Emrah Erdoğan, okullarını başarıyla temsil ederek birincilikle onurlandıran, okul için turnuvalarda da üstün başarı gösteren öğrencileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP