Rock efsaneleri muhteşem konserle anıldı

Rock efsaneleri muhteşem konserle anıldı

11.02.2019 10:30:27

Silivri Denizaltı Orkestrası'nın Rock Efsanelerine Saygı konseri, izleyenleri mest etti.

Silivri'nin efsane müzik topluluğu Denizaltı Orkestrası 53. kuruluş yıldönümünde sunduğu muhteşem konserle Cem Karaca'yı ölüm yıldönümünde andı ve Anadolu Rock Efsanelerinin unutulmaz eserlerini seslendirerek izleyicilere nostalji dolu bir akşam yaşattı.
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin Şubat Ayı kültürel etkinlikleri kapsamında 8 Şubat 2019 Cuma (bu akşam), saat 19.00'da Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi'nde düzenlenen Cem Karaca Anma ve Anadolu Rock Efsanelerine Saygı Gecesi büyük ilgi gördü.
Seha Bölükbaşı (Bas Gitar), Serhan Bölükbaşı (Ritm Gitar), Erdoğan Eren (Solo Gitar), Hasan Basri Metinoğlu (Org), H.Korkut Dolu (Bateri) ve Volkan Yaran'ın (Yan Flüt, Bağlama ve Keman) yer aldığı orkestra, Güven Girgin ve Erduran Boyuneğmez'in solistliğinde, rock sevdalılarına muhteşem bir konser sundu. Cem Karaca ve Ersen Dadaşlar efsanesinden, Üç Hürel'den, Erkin Koray efsanesinden ve unutulmaz topluluk Moğollar'dan Edip Akbayram ve Dostlar efsanesinden unutulmaz eserler seslendirildi. Coşku ve alkışların aralıksız sürdüğü konserde istek parçalar da seslendirildi.
Konser sonunda CHP Belediye Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu, Silivri Denizaltı Orkestrası üyelerine teşekkür ederek, Silivri Belediyesi adına plaketlerini sundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP