“Silivri’nin sanatla anılması noktasında üzerime düşeni yapmaya hazırım”

“Silivri’nin sanatla anılması noktasında üzerime düşeni yapmaya hazırım”

16.04.2024 15:14:32

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilk açılışını Silivri Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Ahşabın Hikâyesi” sergisinde gerçekleştirdi ve sanatçılara destek sözü verdi.

Silivri Sanat Platformu tarafından, Silivri Belediyesinin desteğiyle, Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde “Ahşabın Hikâyesi” adı altında sergi açıldı.
Serginin açılışına Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kara CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, CHP Belediye Meclis Üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri katılanlar arasındaydı.
BAŞKAN BALCIOĞLU: GÜZEL SİLİVRİ HAYALİMİZE BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ
Sanatseverlere teşekkür eden Belediye Başkanı Balcıoğlu, kendisi için bu açılışın çok anlamlı olduğunu dile getirdi, gurur ve mutluluğunu paylaştı. Balcıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Sanat, sadece göze değil, duygularımıza da hitap ediyor. Silivri Belediyemizin de, Silivri'mizin de sanatla anılması noktasında bir Belediye Başkanı olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Yanınızda olacağım. Adaylık dönemimizde konuşmuştuk, sorunlarınızı biliyorum. Çözümlerin de bizde olduğunu söylemiştim. Aynı noktadayız. Silivri'mizi sanatla, kültürle buluşturmanızı, festivallerle anılan ve diğer ilçelerden gıptayla bakılan güzel bir Silivri hayalimiz var. Bu konuda sizlerle yol alacağız. Desteğiniz önemli. Katılan sanatçılarımıza ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Hayırlı uğurlu olsun.”
Silivri Sanat Platformu adına söz alan Sedef ustası Abdullah Mutlu, destekleri için tüm konuklarına teşekkür etti. Birlikte neler yapılabileceklerini düzenleyecekleri toplantıda karar alacaklarını belirterek, serginin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Silivri Sanat Platformu üyeleri; Abdullah Mutlu, Arif Aydar, Fahrettin Avcı, Hamdi Alben, Mehmet Bebekoğlu, Mehmet Gürbay, Muhammed Askarov, Ömer Faruk Küçükkaya, Selahattin Candemir ve konuk sanatçı Ayhan Tomak eserlerini sergileyerek, Silivrili sanatseverlerin beğenisine sundu.
Sanatçılara çiçek ve katılım belgileri takdim edildi.
21 Nisan 2024 tarihine kadar açık kalacak olan sergiyi, 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP