Rıfat Kutlu: Parlamenter Sistemin tıkandığı gerçeğiyle herkes yüzleşmeli

Rıfat Kutlu: Parlamenter Sistemin tıkandığı gerçeğiyle herkes yüzleşmeli

15.02.2017 10:18:21

AK Parti Çanta Danışma Meclisinde vatandaşlarla gündemi istişare eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı, referandum sürecinin gerekçelerini de halka anlattı. Kutlu, İETT seferleri ile ilgili teşekkürleri kabul ederken Çantalı gençlere kapalı spor salonu sözü de verdi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının Organize ettiği mahalle danışma meclislerine Çanta Mahallesinde devam edildi. Pazar akşamı Çanta'da gerçekleştirilen danışma meclisine çok sayıda Çantalı'nın katılmasıyla coşkulu bir program gerçekleştirildi. Mahalle Başkanı Yasin Temel'in açılış konuşmalarıyla başlayan programda Mahalle Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Danış ve Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke de birer konuşma yaptı.
Bu konuşmaların ardından müzakere bölümüne geçilerek Çantalı vatandaşların sorunları dinlendi. Tek tek söz alan katılımcılar hem Ülke gündemi hem de Çanta özelindeki sorularını ilçe başkanına iletme imkânı buldular.

KUTLU: PARLAMENTER SİSTEMİN TIKANDIĞI GEREĞİYLE HERKES YÜZLEŞMELİ
Müzakerelerin ardından kürsüye çıkan ilçe başkanı Rıfat Kutlu, ülke gündemi olan referandum seçimiyle alakalı bilgiler verdi. Özellikle parlamenter sistemin geçmişte yaşatmış olduğu sorunlara değinen ilçe başkanı, sistemin artık tıkandığı gerçeğiyle herkesin yüzleşmesi gerektiğini dile getirdi.
Konuşması Çantalı gençler tarafından tezahüratlarla sürekli kesilen ilçe başkanı açıklamalarına vatandaşlarımız tarafından sorulan sorula cevap vererek devam etti.

İETT İÇİN TEŞEKKÜR, KAPALI SPOR SALONU İÇİN SÖZ
Özellikle geçtiğimiz günlerde Çanta mahallesinde seferlere başlayan İETT hizmeti için teşekkür edilen ilçe başkanı Çantalı gençlere de kapalı spor salonu sözü verdi.

İETT HİZMETİNE İLİŞKİN TALEPLERE YANIT
Bazı vatandaşların İETT seferlerinin sıklaştırılması yönündeki taleplerine de değinen Rıfat Kutlu, minibüsçülük yaparak geçimini sağlayan vatandaşlarımıza zor durumda bırakacak bir adım atmayacaklarını belirterek, mevcut sefer saatleriyle hizmetin devam edeceğini söyledi.
Program vatandaşlarla birlikte çekilen fotoğraflarla son buldu.
Haber Merkezi

YORUM YAP