POLİTİKA

Diğer

    Silivri Belediyesi Demokrasi Ve Özerklik İçin Dünyaya Açılıyor

    Silivri Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi I. Oturumu, 04 Mayıs 2009 Pazartesi günü gerçekleşecek.

    Turanın Siyasi İnfazı Yapıldı Cellat Kim?

    AKP Silivride seçim mağlubiyeti ile yaşanan depremin artçı sarsıntıları sürüyor.

    Seçimi Chp Tek Başına Kazanmadı, Yeni Yönetim Herkesi Kapsamalı

    CHPde seçim sonrası yerel iktidarın kazanılması ile birlikte İlçe Başkanlığına talep arttı.

    Tekin: Silivri Belediyesi Borç Batağında

    CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, İstanbul da aralarında Silivri nin de bulunduğu CHP li belediyelerin AKP tarafından borç batağına sokulduğunu söyledi. Tekin, bu rakamların açıklanacağını söyledi.

    İntihar Mektubu Ortalığı Karıştırdı

    AKP nin Yerel Yönetim Biriminin Silivri için hazırladığı ve seçimi neden kaybettiklerini madde madde analiz eden raporun yayınlanması ortalığı karıştırırken, raporda ismi geçenler yalanlama telaşına düştü, Hüseyin Turan Raporun resmiyeti yoktur.

    Işıkların Yatırımcıyla Buluşması Umutlandırdı

    Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçemizin en acil sorunu işsizliğin çözümü için iş çevreleri ve yatırımcılarla bir araya geldi.

    Girgin, İl Encümeninde

    AKP li İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, mecliste yapılan seçimle İl Encümen Üyeliği ne seçildi.

    Bağımsızlık Şölenimizin 89. Yılını Kutluyoruz

    Eğitim İş Sendikası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı basın açıklamasında siyasi mesajlar da verdi.

    Bu Da Tutulan Vaat: Yıldız Odasına Kavuştu

    Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıkların adaylığının açıklandığı ilk gün, ağzından çıkan ilk vaat olan Murat Yıldızı Başkan Yardımcısı yapacağım sözü tartışmalara neden olmuştu.