Pehlivanımız tuttuğunu devirdi

Pehlivanımız tuttuğunu devirdi

15.05.2019 12:27:28

Silivri'nin tek milli güreşçisi İsmet Karabulut, Yunanistan'ın Serres bölgesindeki Nigrita kasabasında her yıl geleneksel olarak yapılan yağlı güreşlere katıldı.

Silivri'nin tek yağlı pehlivan güreşçisi, A Milli Sporcu, Wrestling Fitness Arena'nın sahibi İsmet Karabulut; başarıyla tamamlanmış projelerle dolu köklü bir geçmişe sahip olan Bayburtlu İnşaat sponsorluğunda, Nihat Çelik'in önderliğinde Yunanistan'ın Serres bölgesindeki Nigrita kasabasında her yıl geleneksel olarak yapılan yağlı güreşlere katıldı.
Ülkemizi temsilen kendisi gibi pehlivan olan Hüseyin Civelek ve Serdar Çavuşoğlu ile birlikte er meydanına çıkan Karabulut, karşısına çıkan 3 rakibini de yenerek Başaltı Boyunda şampiyonluk kazandı. İlçemizi bir kez daha gururlandıran Karabulut'un yol arkadaşları baş kategorisinde yarıştıkları müsabakalarda Hüseyin Civelek 1'inci, Serdar Çavuşoğlu ise 3'üncü oldu. Güreşlerin sona ermesinin ardından Karabulut, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Bayburtlu İnşaat'a şükranlarını sundu, teşekkürlerini iletti.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP