Kutlu: Kardeş kavgasına müsaade etmeyeceğiz

Kutlu: Kardeş kavgasına müsaade etmeyeceğiz

18.04.2017 09:41:30

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Anayasa Değişikliği Referandumunun ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Kutlu, “Referandumdan çıkan sonuç bizleri ayırmamalıdır” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, halk oylaması sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sonuçların Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kutlu, yazılı bir açıklama yaparak sağduyu mesajı verdi. Vatandaşların kaos ortamı yaratıp, seçimlerin sabote edilmesi amaçlı girişimler karşısında soğukkanlılıklarını muhafaza etmelerini isteyen Kutlu, tüm Silivri halkını sükunete davet etti.

“DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ESKİSİNDEN BİLE DAHA ÇOK OMUZ OMUZA OLMALIYIZ”

Kutlu, paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşerilerim, 16 Nisan 2017 Referandum sürecini hep birlikte geride bıraktık. Aynı Vatan, aynı Bayrak altında yaşayan yurttaşlar olarak aziz milletimizin tercihinin memleketimiz ve hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. "Evet" veren de "Hayır" veren de bu vatanın öz evladıdır ve demokratik hakkını kullanmıştır. Demokrasiye olan inancımızı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize olan bağlılığımızla daha da güçlendireceğiz inşallah. Siyasi tercihlerimizin farklılığı, bizi birbirimizden ayıran farklılık değildir. Biz aynı apartmanda komşu, aynı kahvede dost, aynı işyerinde arkadaş olduğumuzu unutmamalıyız. Seçim süreci üzerinden birbirimizi üzüp, kırmanın kendimizden başka kimseye zarar vermeyeceğini özellikle belirtmek isterim. Biz dün olduğu gibi, bugün de aynı değerler uğrunda bir araya defalarca gelebilecek olan insanlarız. Seçim sürecinin geride kaldığını ve artık hep birlikte daha güçlü Türkiye için eskisinden bile çok daha fazla yan yana, kol kola, omuz omuza olmamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden halkı kin ve nefret duygularıyla sokağa çıkartmak isteyenlere inat, halka olan saygımızı ve demokrasiye olan inancımızı korumalıyız. Ülkemizi, Türkiye'mizi içten ve dıştan yıkmak isteyen şer odaklarına karşı en büyük cevabımız birliktelik olur. Provakatif söylemlere ve çağrılara kimse itibar etmemeli. Kardeşi, kardeşe karşı sokağa çıkartıp, kendi ülkelerinin karanlık odalarında viskisini yudumlayıp, ellerini ovuşturanlara bu fırsatı vermeyeceğiz.”

Haber MERKEZİ

YORUM YAP