Göçengil: Mücadelemiz sürecek

Göçengil: Mücadelemiz sürecek

18.04.2017 09:43:57

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, 16 Nisan 2017 Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumunda Hayır çalışmalarına destek veren ilçe örgütü mensuplarına, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, sandıkta görev alan sandık başkanları, memur ve parti gözlemcileri ile vatandaşlık görevini yerine getiren seçmenlere teşekkür etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, 16 Nisan tarihinde gerçekleşen halk oylamasının ardından bir mesaj yayımlayarak, Hayır kampanyasına katkı sağlayanlara, Türkiye'nin bu kritik sürecinde önemli bir görev üstlenen sandık kurulu üyelerine ve sandığa giderek oy kullanan Silivri halkına teşekkürlerini sundu.

“MÜCADELEMİZ AYNI AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR”
Göçengil'in yazılı açıklaması aynen şöyle: “Anayasa Referandumu sürecinde bizlere destek olan Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a her türlü propaganda çalışması, oy kullanılması, sayımı ve birleştirilmesi esnasında emek veren İlçe Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize, Kadın Kolu Başkanımız Elif Yılmazer şahsında özellikle Kadın Kolumuza, Gençlik Kolu Başkanımız Berker Esen şahsında Gençlik Kolumuza, Mahalle Başkanlarımıza, ıslak imzalı tutanakların tamamını ilçemize teslim eden okul ve kat sorumlularımıza, her sandıkta kullanılan oylara sahip çıkan ve oy torbalarını ilçe seçim kuruluna büyük özveriyle teslim eden sandık sorumlularımıza, avukatlarımıza, üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. İlçemizde Cumhuriyete, demokrasiye ve hukuka sahip çıkma bilinci ile seksen milyonun kardeşçe yaşayacağı ve aydınlık bir geleceğimiz için mücadele eden, siyasi görüşü ne olursa olsun, en önemli vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullanan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Bundan sonraki mücadelemiz daha fazla azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Saygılarımla.”
Haber MERKEZİ

YORUM YAP