Koçer: Gönülleri kazanmış olmanın huzuruyla Genel Kurul’a gidiyoruz

Koçer: Gönülleri kazanmış olmanın huzuruyla Genel Kurul’a gidiyoruz

26.01.2018 17:14:02

SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Pazar günü gerçekleştirilecek Genel Kurul öncesi son açıklamalarını Hürhaber'e yaptı. Koçer, “Allah'a şükürler olsun ki biz gönülleri kazanmış olmanın verdiği manevi rahatlık ve huzur içinde Genel Kurul'a gidiyoruz. Yeni dönemde uygulamaya koyacağımız eylem planı için çıktığımız yolda tüm esnaf dostlarımızın desteklerini ve hayır dualarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.  

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bu Pazar günü 2014/2015/2016/2017 yıllarına ait Olağan Genel Kurulu'nu kaydedecek. Oda'nın mevcut Başkanı ve yeni dönem adayı Nuray Koçer, Genel Kurul öncesi son bir açıklama yaparak esnafa kendilerine destek olma çağrısında bulundu.

“DEMOKRATİK OLGUNLUK İÇİNDE BİR SEÇİM İÇİN ÇABA GÖSTERDİK”
Koçer, şunları söyledi: “Demokratik olgunluk içinde, kavgasız, gürültüsüz bir seçim süreci yaşanması için ekip arkadaşlarımla birlikte çaba gösterdik. Gerek aile hayatımda, gerekse iş hayatımda yaratılmak istenen olumsuz algıya karşın itibarımı zedeleyecek en ufak aksi bir durum yok.

“AHDE VEFA EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZDENDİR”
Gönül bağı öyle kolay kurulabilen bir şey değil. Biz esnaflarımızla daima bir olduk, bütün olduk. İşimiz düştüğü için değil, gerçekten hal hatır sormak için yanlarında olduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulu üyelerimle birlikte esnaflarımızın iyi gününde, kötü gününde, düğününde ve cenazesinde, yaşamın her alanında yanında olup sevincini ve acısını paylaştık. Ahde vefa bizim en önemli değerlerimizdendir.

“HİZMET İÇİN VARIZ VE VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bizim yüreğimizdeki sıcaklık, sevgi dolu gözlerimiz, sözü eğip bükmeden dosdoğru konuşmamız, saf ve beklentisiz yakınlığımız hep kalp hizasındadır. Lafla peynir gemisi yürümez. Bunun için Oda'nın da, yüreğimizin de kapısı herkese sonuna kadar açık olmuştur çünkü biz hizmet için vardık, varız, var olacağız. Esnaf kardeşlerimin herhangi bir talebi, sıkıntısı, şikayeti, önerisi varsa onları dinlemeye ve çözüm bulmaya her zaman hazır olduk. Bundan sonrası için de sorunların değil çözümlerin parçası olma gayretimizi büyük bir kararlılıkla sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Birbirinden özverili ekip arkadaşlarımla emek emek geliştirdiğimiz Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın sorumluluğunu sürdürme iddiamız ilk günkü heyecanla devam ediyor. Oda'ya değer katarak esnaf yararına hizmet üretmeye ve standartları daha yükseğe taşımaya büyük bir özen gösteriyoruz.

“TÜM ESNAF VE SANATKÂR ARKADAŞLARIMIZI SEÇİMDE OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”
Bize destek veren vermeyen herkesi kucaklıyoruz ve can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Oda'ya kayıtlı bütün esnaf dostlarımızı, bu Pazar günü, Mega Saray Düğün Salonu'nda, saat 10.00 itibari ile başlayıp 17.00'a kadar sürecek Genel Kurul'umuzda oy kullanmaya davet ediyoruz. Yanımızda olduğunuzu görmek bize ayrı bir mutluluk verecektir. Allah'a şükürler olsun ki biz gönülleri kazanmış olmanın verdiği manevi rahatlık ve huzur içinde Genel Kurul'a gidiyoruz. Yeni dönemde uygulamaya koyacağımız eylem planı için çıktığımız yolda desteklerinizi ve hayır dualarınızı bekliyoruz. Dün olduğu gibi bugün de üzerimize düşen görevi yapıyor, edinmiş olduğumuz tecrübeyle her platformda yüksek sesiniz olmaya ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına yorulmadan, yılmadan, azimle çalışmaya devam ediyoruz.

“HİZMET SEVDALISIYIZ”
Silivri, her şeyin en iyisine layıktır. Bizler Silivri'ye hizmet sevdalısıyız. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde ilçemizi daha güzel günlere beraber taşıyacağız. İstikrarlı, güven veren, ayakları geleceğe sağlam basan, şeffaf ve hakkaniyetli Oda yönetimi anlayışını Silivri'de yeniden sizlerle hakim kılacağız inşallah.

“HİZMETKÂRINIZ OLMAKTAN GURUR DUYDUK”
Halis bir niyetle çıktığımız yolda bizleri tekrar yalnız bırakmamanızı ve bu yolda yanımızda yürümenizi istiyoruz. Hakkımızda verilecek karara saygımız sonsuzdur. Hizmetkârınız olmaktan her zaman gurur duyduk. Nihayetinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kararı tesis edecek olan yine kıymetli esnaf ve sanatkârlarımızdır. Hayırlı ve bol kazançlı bir gün geçirmeleri dileğiyle tüm esnaf ve sanatkâr dostlarımı en kalbi duygularımla, muhabbetle ve hürmetle selamlıyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.”

Haber: Hazal BAŞARAN

YORUM YAP