Koç: Siz kazandığınızda ülkemiz kaybedecek

Koç: Siz kazandığınızda ülkemiz kaybedecek

8.06.2019 14:23:35

AK Partili Orhan Koç, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin en hizmetkâr hükümeti AK Parti hükümetidir. Sindirildiği zannedilen ülkemizin tekrar itibarlı günlerine kavuşmasını sağlayan lider Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dır. Şimdi siz bu kadar itibarlı bir lideri itibarsızlaştırmak istiyorsunuz öyle mi? Siz kazandığınızda ülkemiz tüm kazanımlarını kaybedecek kaygısındayız, bunu yok etmedikçe, siz kazandığınızda ülkemiz kaybedecek. Siz kazanacaksınız diye Türkiye düşmanları seviniyor, biz size ülkemizi feda etmeyiz!” dedi.

23 Haziran'da yapılacak İstanbul yenileme seçimi hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Silivri geçmiş dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, propaganda sürecinin gerçek amacının dışına çıkarılarak farklı mecralara çekilmek istendiğini, yaratılmak istenen huzursuzluk ortamının Türkiye üzerinde kötü emelleri olanlara hizmet etmeye zemin hazırladığını ifade etti.

“AK PARTİ, YAPTIĞI İCRAAT VE YATIRIMLARLA TÜRKİYE'NİN NE DENLİ GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLABİLECEĞİNİ DOSTA DÜŞMANA GÖSTERDİ”

Sosyal medya üzerinden ‘AK Parti, İstanbul ve Tükiye' başlığı altında yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “AK Parti olarak ülkemize sayısız hizmet kazandırdık. Bugün nerede iki soluklansak, bu ülkeye "faydasız" hizmetimizin olmadığını duyuyor, bunları işitiyor ve müteala ediyoruz. Bu hizmetler öylesine ve sadece ülkemiz sınırlarında yaşayan insanlarımızı ilgilendiren hizmetlerde değiller. İşte öyle olduğundan olacak ki ülkemizin insanları ve ülkemizin itibarı noktasında yaptığımız hizmetler, bozguncu, anti medeni ve dünyanın baş belası bazı ülkeleri ve onlarında üzerinde oluşturulmuş bazı lobi faaliyetçilerini harekete geçirdi. Bu harekete önce nifak tohumu ekerek başladılar, yıllardır toplumsal uzlaşı mantığıyla hareket eden partimiz, siyaseten hiçbir partinin göze alamayacağı birçok hassas meseleyi de programına almaktan geri durmadı. “Ülkenin batısı hangi hizmeti almış ise; en doğusu, en kuzeyi de aynı hizmeti alacak” dedi ve bunları bir bir hayata geçirdi. %80-90'lık başarılarla o hassas konuları da münferiden tek gündemimiz olmaktan çıkardık ve problemsiz coğrafyalar ancak bu sayede hizmetle buluşabildi.

“SENARYOLARA BOYUN EĞMEDİĞİ İÇİN HÜKÜMETİ İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”
Bugün İstanbul'a tabir caizse çökmek için her türlü ittifakı deneyenlerin (bu çökmek isteyenler diye tabir ettiklerim, kesinlikle adaylar veya parti ileri gelenleri değiller) İstanbul'dan başlatacakları hareketi akıllarınca ülkenin zirvesine "darbenin" son vuruşu olarak görüyorlar. Ben buna tüm bedenimle karşıyım. Bugüne kadar da yanlış partimden ve temsilcilerinden de gelse eleştirdim, yanlış ise yanlış dedim. İşte bugün İstanbul seçim propagandalarının en başından beri hükümet, kurmayları ve dahi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanını itibarsızlaştırarak ilerliyor olması bunun en açık göstergesidir. Bugün İstanbul'a bir başkan seçeceğiz, İstanbul kıymetli, İstanbul değerli bir memleket ancak olan ne, olan çok garip; özellikle bir adayın taraftarları durumu sürekli Cumhurbaşkanına getiriyorlar, ülkenin ekonomisine getiriyorlar vs. vs. İstanbul'a başkan seçeceğimiz kişi ülke politikalarına müdahale etmeyecek ki ama maksat farklı ve bunu feraset sahibi bu necip millet görüyor. 

“ÜLKEMİZİN TEKRAR İTİBARLI GÜNLERİNE KAVUŞMASINI SAĞLAYAN LİDER ERDOĞAN'DIR”
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en itibarlı, en hizmetkâr, en çalışkan hükümeti AK Parti hükümetidir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin devlet olarak itibarı her zaman bakidir ancak sindirildiği zannedilen ülkemizin tekrar itibarlı günlerine kavuşmasını sağlayan lider Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunu da asil milletimizle birlikte yürümekten asla vazgeçmeyerek başarmıştır.

“BİZ SİZE ÜLKEMİZİ FEDA ETMEYİZ, EDEMEYİZ!”

Şimdi siz bu kadar itibarlı bir lideri dilinize dolamak, itibarsızlaştırmak istiyorsunuz öyle mi? Buna asla müsaade etmeyiz. Kusura bakmayın lütfen. Siz kazandığınızda ülkemiz tüm kazanımlarını kaybedecek kaygısındayız bunu yok etmedikçe siz kazandığınızda ülkemiz kaybedecek. Siz kazanacaksınız diye Türkiye düşmanları seviniyor, biz size ülkemizi feda etmeyiz, edemeyiz. Kalın sağlıcakla...”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP