Kısa sürede müdavimi olacağınız bir mekân Silvia Et Mangal

Kısa sürede müdavimi olacağınız bir mekân Silvia Et Mangal

24.01.2017 10:51:37

Baştan uyarayım tabiri caizse perhiz bozduracak, iştahı olmayanları bile iştaha getirecek, ağızları sulandırıp protein ihtiyacınızı fazlasıyla giderecek bir yazı ile huzurlarınızdayım… Yanından geçerken bile dayanamayıp her an kendinizi kora dönen fındıkkabuğu ateşinde et pişirdiğiniz bir mangalbaşı masanın etrafında bulabilirsiniz. Kendin pişir kendin ye usulünün en güzel biçimde uygulandığı bu mekân, uzun yıllar İstanbul'da restaurant işletmeciliği yapan Penyamin Mezrelioğlu tarafından Silivri'mize kazandırıldı.

Silvia Et Mangal, 21 Ocak Cumartesi günü düzenlenen bir açılış töreni ile hizmete girdi. Hizmete başlama töreni AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri Metin Kaya ve Osman Umuç, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Semih Ayeş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Başkan Vekili Arif Kanık ve davetli misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi işletmenin hayırlı ve bereketli olması temennisiyle kesildi.

MANGAL TUTKUNLARINA MÜJDE!
Değerli okurlar, fazlasıyla yatırım yapılan bu aile mekânını sizlere tanıtmak istiyorum. Bu restaurant pek öyle bildiklerimiz gibi değil, sıra dışı bir konsepte sahip. Her masada mangal var. Pişirime hazır bir şekilde sizleri bekleyen mangallarda istediğiniz eti seçip damak zevkinize uygun bir şekilde pişirebilirsiniz. Pirzola, antrikot, külbastı, küşleme, t-bone, Adana, Urfa ciğer, böbrek, yürek, kaşarlısı, yöreseli ve cızbızıyla köftenin 6 çeşidi, tavuk kanat, şnitzel ete dair ne ararsanız var; efendim gördüğünüz gibi et seçenekleri bol, yiyebileceğiniz kadar eti seçtikten sonra hemen önünüzde bulunan fındık kabuğu kömürünün harlı ateşinde pişirerek Silivri'nin göbeğinde mangal keyfi yaşamanız mümkün. Kırmızı et, beyaz et, domates, soğan gibi alternatiflerin yanında farklı bir lezzet daha sizleri bekliyor.
Protein içeriğiyle etle yarışabilecek kadar besleyici, lezzetiyle damak çatlatan kaşarlı mantar dolması! Etler bütün Türkiye'nin ezbere bildiği, lezzetiyle meşhur Susurluk'tan getiriliyor. Ortalama 10 en fazla 15 dakika içerisinde etleriniz lokum gibi pişmiş oluyor. Öğlen molanızda bile gelerek midenize bayram yaptırabilirsiniz. Hiçbir zahmeti yok, herkesin yapabileceği kadar da basit ve keyifli. Ben uğraşmak istemiyorum diyorsanız bile mekânda size içten bir şekilde yardım edecek iyi bir ekip var, hiç çekinceniz olmasın. Mangalbaşı atmosferi pahalı olur diye önyargı yapmamanız için özellikle belirtiyorum; bugün az çok herkes kasaptaki kilo fiyatını bilir, fiyatlar oldukça uygun tutulmuş. Silivri'nin merkezinde kendin pişir kendin ye konseptini lezzet tutkunlarıyla buluşturan Silvia Et Mangal, kısa zamanda kendisine müdavim kitlesi edinecektir. Canı mangal isteyenler bu keyfi siz de yaşamak istiyorsanız özel dizayn edilmiş masalara davetlisiniz…


ALKOLSÜZ AİLE MEKÂNI
Etrafında oturulabilen geniş bir mangalı, üstünde aynı genişlikte bütün kokuyu içine çeken davlumbazları olan, ızgara et çeşitlerinin hazırlandığı pişirme platformlu, içinde fındık kabuğu yanan mangallarda kendi zevkinize göre et pişirip yiyebileceğiniz Silvia Et Mangal, sabahleyin 09.00 - 09.30 gibi erken bir saatte açılıyor. Geç saatlere kadar da hizmet veriyor. Mekânımız alkolsüz. Ailenizle gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz nezih bir ortamı var. Yemekli toplantılara, çeşitli kutlama davetlerine ev sahipliği yapabilecek genişlikte bir salona sahip. Silvia Et Mangal; tecrübeli kadrosu, rahat dekorasyonu, muhteşem lezzetleri ve hızlı servis anlayışı ile Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Endülüs Sokak, No:37 adresinde misafirlerinin hizmetinde… Sizlere sadece bu enfes lezzetleri gidip yerinde tatmak kalıyor. Şimdiden afiyet, bal, şeker olsun o zaman!

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP