AK Parti Alibey Mahalle Danışma Meclisi gerçekleştirildi

AK Parti Alibey Mahalle Danışma Meclisi gerçekleştirildi

24.01.2017 10:52:32

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının geçtiğimiz günler startını verdikleri Mahalle Danışma Meclislerinin üçüncüsü Alibey Mahalle teşkilatı tarafından Recai Akıncı'nın Divan Başkanlığı ve Gül Öztürk ile İsmail Meşe'nin katip üyeliğinde düzenlendi.

AK Parti İlçe konferans salonunda gerçekleştirilen danışma meclisine çok sayıda mahalleli iştirak etti. Mahalle Başkanı Atilla Yıldırım'ın açılış konuşmalarıyla başlayan program mahalle sakinlerinin İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'ya ilettikleri öneri ve görüşleriyle devam etti. Dilek ve temenniler bölümünün hemen ardından kürsüye çıkan Kutlu katılımlarından dolayı kendisini dinleyen haziruna teşekkür etti.

KUTLU: BU BİR REJİM DEĞİŞİKLİĞİ DEĞİL
Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Rıfat Kutlu, Anayasa değişikliği ile ilgilide önemli noktaları mahalle sakinleriyle paylaştı. Bu değişikliğin bir rejim değişikliği olmadığını üzerine basarak vurgulayan ilçe Başkanı, Türkiye Cumhuriyetinin üniter yapısının devam edeceğini de özellikle belirtti. istişare bölümünde kendisine gelen soruları da cevaplayan İlçe Başkanı Kutlu, yeni projelerle ilgili de bilgiler verdi.
Danışma meclisine İlçe yöneticilerinin yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları kademeleriyle meclis üyeleri de eşlik ettiler.
Yönetim kurulu Alibey Mahalle sorumlusu Aydın Karabina ve Meclis Grup Başkan Vekili Tamer Şişman ve Belediye Meclis Üyesi Harun Tüfekçi de programda birer konuşma gerçekleştirdiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP