Karakaş: Beklentileri yüksek tutmamak lazım

Karakaş: Beklentileri yüksek tutmamak lazım

25.09.2021 11:51:23

Son haftalarda yaptığı transferler ve oynadığı hazırlık maçlarında aldığı skorlarla isminden sıkça söz ettiren Silivrispor'da Basın Sözcüsü Şahan Karakaş temkinli konuştu ve “Beklentileri yüksek tutmamak lazım, ayaklar yere basmalı önümüzde bizi kara kara düşündüren borç yükünü unutmamalıyız” dedi.

Silivrispor Kulüp Basın Sözcülerinden Şahan Karakaş son oynanan Beşyüzevler hazırlık maçının ardından samimi açıklamalara imza attı. Karakaş müsabaka sonunda yaptığı açıklamasında; “Beşyüzevler müsabakasını beğenmek başka takımdan şampiyonluk beklemek farklı olgulardır. Biz iyi oyunumuzu sahaya yansıtıp rakiplerimizin durumunu kontrol etmeliyiz.

HEDEF KOYACAK BİR DURUM YOK

Lig başlamadan rakipleri görmeden en önemlisi lig maçı için sahaya çıkmadan hedef konuşmadık şu an, bu kadar değişimin üstüne hedef koymak hayalcilik olur. Şuan zirveyi zorlayacağız falan demek hayal olur. Beklentileri yükseltiriz, bunu yapmaya ihtiyacımız yok ve lehimize olan durum da olmaz. Amacımız yeni gelen oyunculardan sonra özellikle bol bol hazırlık maçı yaparak bir takım olup, fiziksel olarak yüzde yüze yaklaşıp güçlü oyunu gördükten sonra hedef koyabiliriz. Şuan hedef koyacak durum yok“ ifadelerini kullandı.

YORUM YAP