GÜNCEL
Diğer
Esen: Silivrili hemşerilerimizin yanında olduk
Geçtiğimiz hafta sonu Silivri’de etkili olan kar yağışı ile mücadeleye ilişkin CHP İlçe Başkanı Berker Esen yazılı bir değerlendirmede bulundu.
Sahipli kedi ve köpeklere kimlik zorunluluğu
Tarım ve Orman Bakanlığı, kedi ve köpeklere derialtı mikroçip uygulanacağını duyurdu.
Silivri Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Silivri Belediyesi EZGİ A.Ş bünyesinde çalışan 774 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Maaş zamları ve sosyal iyileştirmelerle ilgili konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’mize hizmet adına ter döken çalışanlarımız için imzaladığımız toplu iş sözleşmesi hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Damızlık Manda Düvesi Yetiştiricilerine yüzde 50 hibe desteği
Tarım ve Orman Bakanlığı, Damızlık Manda Düvesi Yetiştiricilerine yüzde 50 hibe desteği sağlanacağını duyurdu.
Barlas: Hayırlara vesile olsun
Regaip Kandili mesajı yayınlayan AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, “Huzur, bereket, hoşgörü, birliğimize, beraberliğimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dileğinde bulundu.
Esen’den kandil mesajı
CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Regaip Kandili ile ilgili mesajında “İslam âleminin Regaip Kandil’ini kutluyor; içinde bulunduğumuz zor günlerden umut dolu yarınlara, barış, huzur ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Sami Yorulmaz hayatını kaybetti
Silivri’de inşaat sektörüne faaliyet gösteren Yorulmaz Holding’in Kurucusu, Sami Yorulmaz hayatını kaybetti.
Avlu’dan sosyal destek ve dayanışma vurgusu
Muhtarlar ile gerçekleştirdiği görüşmeleri Hürhaber’e değerlendiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, sosyal destek ile dayanışma ihtiyacına dikkat çekti.
Aydın: Kahrolsun emperyalizm, PKK ve destekçileri
Vatan Partisi Silivri İlçe Başkanı Latif Aydın, yaptığı yazılı açıklama ile PKK ve destekçilerini kınadı.