Engin Akın

Eriyoruz, bitiyoruz…

Hafta sonu bizi birbirinden önemli maçlar bekliyor. Evvela Silivrispor, Tepecik deplasmanında puan arayacak ve buradan alacağı puanlarla ligde rahat bir nefes alacak ve çıkışa geçecektir.

Sonrasında ise 2. Amatörler başlıyor. Silivri'yi temsil eden köy takımlarımız ligde hem birbirleriyle hem de Çatalca, Avcılar ve Esenyurt takımlarıyla mücadele ederek lig hedeflerine ulaşmak için çalışacaklar.

Silivri'de uzun yıllar sesi çıkmayan Ortaköyspor ve Selimpaşaspor da lige yeniden yeni kadrolarıyla giriyor.

Gümüşyakaspor yine şampiyonluk hedefinde dilerim ki bu sezon istediğine ulaşır ve uzun yıllardır aradığı şampiyonluğa ulaşır da 1. Amatöre çıkar.

İlçemiz futbolu günden güne eriyor.

Her hangi bir takım bugün 2. Amatörde bile tamamen Silivrili oyuncularla mücadele edemez konumda. Bir takımda 11 tane Silivrili oyuncu bulamıyoruz oynatabilmek için.

Son bir jenerasyonumuz kaldı elimizde.

Bu son jenerasyondan sonra bırakın ilk 11'i aramayı sahaya sürecek birkaç oyuncumuz bile olmayabilir.

Eriyoruz, bitiyoruz günden güne, sezondan sezona…

Silivrispor'da bile kendi oyuncularımızı mumla arar olduk. Gerçi onlar da yaşlanıyor. Bunca yıllık emeklerine teşekkür edeceğiz ama yerlerini alacak oyuncularımız bir türlü yetişmiyor.

Altyapılar can çekişiyor, oyuncu çıkmıyor, çıkarılamıyor.

Gerçi bu eğitim sistemiyle anca bu kadar olabiliyorsa da bir şeylerin değişip iyileştirilmesi gerekli. Aksi halde hem Silivri hem de ülkede futbol bitiyor.

Hep transfer, hep transfer nereye kadar?

Bir yerde tükenecek ve bitecek.

Acil önlemler alınmalı yoksa!!!

Hafta sonu maçlar var kaçırmayın, destekleyin kulüplerimizi.

YORUM YAP