Erdim: Devraldığım bayrağı daha yükseklere taşıyacağım

Erdim: Devraldığım bayrağı daha yükseklere taşıyacağım

20.02.2020 10:28:46

Pazar günü gerçekleştirilen kongrede CHP Kadın Kolları Başkanı seçilen Derya Erdim, yeni sorumluluğu ile ilgili duygularını yazılı açıklama ile paylaştı.

Elif Yılmazer'den CHP Kadın Kolları Başkanlık hizmet ve görev bayrağını devralan Derya Erdim, yaptığı yazılı açıklama ile düşüncelerini paylaştı.

Erdim, görüşlerini şöyle ifade etti: “16/02/2020 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz, CHP Silivri Kadın Kolları Olağan kongremiz sonucu, ekibim ve ben yeni dönem Kadın Kolları Başkanlığını üstlenmiş bulunmaktayız. Bize hizmet etmek üzere görev tevdi eden örgütüme, teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Buna istinaden; çok değerli CHP Silivri Kadın Örgütüm, Kurucu liderimiz, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı çağdaş ve aydınlık yolda ilerleyen, akıl ve bilimi kendine rehber edinmiş bir Cumhuriyet kadınıyım.

“DEVRALDIĞIM BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIM”

Partimin bayrak yarışında Elif Başkanımdan aldığım bayrağı, gururla, onurla Silivri'mizin ve ülkemin yararına çalışarak daha yüksek yere taşıyacağıma söz veririm.

Kadın kolları emek yoğun çalışır. Bize değil ağaç kovuğu iğne deliği adres gösterilse oradayızdır. Ne çekiniriz ne korkarız.

Anayız biz ana, gözü kara, mücadeleci, sonuç odaklı çalışan ana, kadın...

Ülkemde son 5 yılda 1800'e yakın kadın cinayete kurban gitti. Gençlerimiz işsiz, yolsuzluklar had safhada ve yoksulluğu getirdi. Eğitim ve öğretim sistemimiz allak bullak.

“MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA, FARKINDALIK YARATMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşı olarak sahip olduğumuz haklarımız ve adil yönetim için hukuksuzluklarla mücadele ile birlikte, her türlü şiddet, sömürü, cinsel istismar ve mobinge karşı yürütülen mücadelede üzerimize düşeni yapmaya, farkındalık yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Büyük üstad Nazım Hikmet'in dediği gibi;

“ Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak

Unutma, aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak. “

“DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ”

Direne direne kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi'nin birleştirici gücü; vatan sevgimiz, bayrak sevgimiz, Mustafa Kemal Atatürk ve onun ilkeleri ile yol alan partimize olan sevgimiz, bizi Silivri'mizde sevgide birleştirdi. Mücadeleye durmadan devam edeceğiz. Umut bizim yol arkadaşımız. Yolumuzu her zaman; aklın, bilimin, umudun ve inancın ışığı aydınlatsın. Sevgim sizinle olsun.”

YORUM YAP