Başkanları esnafla iç içe

Başkanları esnafla iç içe

20.02.2020 10:29:48

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer üye iş yeri ziyaretlerine aralıksız devam ederken, çağrısını bir kez daha yeniledi: “Esnafına sahip çıkmayan kentler çok şey kaybeder; Silivrili hemşerilerimden bu gerçeğin farkında olarak hareket etmelerini, alışverişlerini yapmalarını rica ediyorum.”

Nuray Koçer, makam odasının kapısını hiçbir zaman üyelerine kapatmadığı gibi işyeri ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Yeni açılan yerler, sorunları bulunan işletmelerden desteğini esirgemeyen Başkan Koçer, oda temsiliyetini de her platformda başarıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz günler esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Koçer, hayırlı işler dileklerini iletti, üyeleri ile beklentileri ve yaşadıkları sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ekonominin etkisinde kolay bir dönemden geçmediğimizi belirten Koçer, “Daha çok çalışarak, işimizi daha iyi yaparak sıkıntıları aşacağız inşallah. Esnaflar bir kentin can damarıdır. Esnafına sahip çıkmayan kentler çok şey kaybeder; Silivrili hemşerilerimden bu gerçeğin farkında olarak hareket etmelerini, alışverişlerini yapmalarını rica ediyorum” dedi.

YORUM YAP