SİAD’tan taziye ve geçmiş olsun ziyareti

SİAD’tan taziye ve geçmiş olsun ziyareti

20.02.2020 10:31:12

Silivri SİAD Başkan ve yönetimi üyeleri Gizem Berk'e babası SİAD üyesi Şevket Berk'in zamansız vefatı ve Dilek Sırdaş'a kayınvalidesinin kaybı dolayısıyla taziye, Sezai Batman'a da iş yerinde çıkan yangın nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Üyesi Mahmut Şevket Berk'in zamansız vefatı dolayısıyla SİAD, Birlik Bağlantı Elemanları San. Tic.A.Ş.'ne kızı Gizem Berk'e taziye ziyaretinde bulundu. SİAD üyeleri Berk'in vefatından dolayı duydukları üzüntüyü paylaşarak geride kalanlarına sabır ile başsağlığı dilediler.

SİAD Üyesi Dilek Sırdaş'ın kayınvalidesinin vefatı üzerine, Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, yönetim ve bir grup dernek üyesi işyeri Küpe Fm'de taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ile sabır dileklerini ilettiler.

Silivri Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri aynı gün Sezai Batman'a geçmiş olsun ziyaretinde de bulundular. SİAD, üyeleri Sezai Batman'a geçtiğimiz Cumartesi günü işyeri Batman Makina'da çıkan yangın dolayısıyla geçmiş olsun ve “Bir daha yaşanmasın” dileklerini ilettiler.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Başkanları esnafla iç içe
Sonraki » DUA

YORUM YAP