Sercan Şipka'ya Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan önemli görev

Sercan Şipka'ya Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan önemli görev

20.02.2020 09:40:27

İlçemizde başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Spor Eğitim Uzmanı Sercan Şipka, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "SEN BEN BİZ BİR TAKIMIZ" isimli Spor Projesine Türkiye genelinden seçilen 24 Spor Eğitmeninden biri oldu.

 

hayata geçirilecek olan proje ile ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulunan Sercan Şipka, kendisini bu göreve layık gören Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetkililerine teşekkür ederek, bu proje için bugüne kadar yer aldığı Sportif projelerdeki elde ettiği bilgi ve deneyimleriyle SEN BEN BİZ BİR TAKIMIZ Projesine güç katacağını ifade etti.

 

SEN BEN BİZ BİR TAKIMIZ PROJESİ

Bu proje ile farklı sosyokültürel çevrelerden gelen, sınırlı imkâna sahip gençlerin, spor ve farkındalık eğitimleriyle desteklenerek, ülkemizin toplumsal güven ortamı ve uzlaşı kültürüne katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.

 

Proje Ne Zaman ve Nasıl Uygulanacak?

Proje 22.02.2020 ve 25.08.2020 tarihleri arasında 6 ilde uygulanacak, projeye toplamda 600 öğrenci katılacaktır. Projeyi Türkiye genelinden seçilen 24 Spor Eğitmeni ile 36 Farkındalık Eğitmeni yürütecektir. Proje, haftada 1 gün (Cumartesi veya Pazar) 4 saat olarak, 12-15 yaş aralığındaki öğrencilere 16 hafta boyunca uygulanacaktır. Proje ortasında ve 16 Hafta sonunda tüm öğrencilerin katılımı ile ara ve ortak kamplar düzenlenecektir. Ayrıca proje süresince 1 aile etkinliği ve 2 değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

YORUM YAP